自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 迪士尼樂園朋友仔

我又黎傾~

伯爵府

我都未去個 hotel 果邊呀, 唔知正唔正呢 你地報o下料啦 Easter 我都會去呀

伯爵府

我個仔又係勁鍾意, 佢依家 2歲2個月, 所以辛苦 d 都帶佢去多幾次, 見佢咁開心, 覺得好值得~
karry 寫道:
上年新年去過一次, 只帶女女去, 當時兩歲幾, 因為剛開又加上新年, 勁多人, 好多大陸人打尖, 又比人偷左個汽球, 令到個女好唔開心, 不過走時順便同個職員講下, 佢就送番個汽球比我地, 開心番D啦(不過當時個女都話唔去迪士尼, 鐘意海洋公園多D), 剛剛上星期六再帶埋個仔去就黎兩歲, 真係估唔到我個仔會咁開心, 一落車見到地下渠蓋有米奇標誌已經好開心嚮道叫(因佢未識講野), 可能上星期六有少少雨及陰天, 所以好少人, 所以玩野及影相唔使排好耐, 約5-10分鐘就有得玩, 我個仔玩左巴斯光年, WINNIE THE POOL...又影左好多相, 仔仔平時一日訓兩次覺, 但那天玩到成5點幾都唔捨得訓, 約6點一上車就訓了, 職員又大派貼紙, 我估約收到成30張有多, 可能少人影相時D公仔又多同女女仔仔玩, 所以我D仔女玩得非常之開心, 佢地開心我都好開心, 晚上訓覺時重回味緊

伯爵府

有卡通人物陪食早餐o架 酒店邊間餐廳
samwin 寫道:
記得影多d相呀 [quote]
lovetsungtsung 寫道:
samwin
會食早餐 lor, 好期待d卡通人物出現陪我食早餐 到時都唔理d野好5好食 la
[/quote]

伯爵府

未定呀, 多數4/4, 不過唔係住酒店~
BaByQ113
你幾多號去 ar

伯爵府

多數係我買襟章儲o羅, 亞仔未識扭買玩具, 所以佢唔係次次都有收穫
zitaii 寫道:
係呢, 每次入去迪士尼玩, 你地d小朋友仲會唔會買紀念品架?

伯爵府

係咪 lunch 都有o架
samwin 寫道:
翠樂庭[quote]
BaByQ113 寫道:
有卡通人物陪食早餐o架 酒店邊間餐廳 [quote]

伯爵府

我個仔玩木馬就驚, winnie the pooh 反而唔驚...
samwin 寫道:
係咪一入去時d風大,所以佢驚呀 [quote]
tunghei1025 寫道:
hihi

我個囡去DISNEY加碼起碼都有7-8次架啦, 去年就買左SUMMER PASS, 今年又買左ANNUAL PASS, 我個囡真係唔厭架, 不過上星期去既時侯, 叫佢玩多次WINNIE THE POOH, 佢話唔玩呀...BB驚驚WOR, 我都唔知有咩好驚
[/quote]

伯爵府

呢個我自己都未玩過 :lol: :lol:
ir9974 寫道:
我個女上次玩完飛越太空山出黎之後'吽'左,佢話以後都唔玩喎

伯爵府

問o下啦~ [quote]
appleyuen 寫道:
同 staff 傾下 我諗都ok既[quote]
ydoris 寫道:
我想問下,我個女16號生日,可吾可以15號去問佢

伯爵府

因為有一次同我姑奶一齊去, 佢識人有7折, 所以無折o既時候, 唔係咁想買野... :lol: 覺得買貴o左[quote]
我個囡直頭 "mu" 左係到, 眼定定望住, 雖然佢冇開聲叫我買, 但佢動作已話俾我佢好想買, 不過每次入去時, 我都會同佢講數, 只淮look, 唔淮買架....媽咪冇錢架

[quote]

伯爵府

係啦, 真係無奶油會驚喎.... 會唔會扮o架o乍, 我個仔有時會扮驚/扮痛o架... ?-(
samwin, BaByQ113,

舊年SUMMER去時, 我個囡咩都唔驚架, 除左SPACE MOUTAIN之外, 佢樣樣都玩齊, 但唔知今年佢搞咩, 我打算星期日再去再試下先, 冇奶油會驚WINNIE THE POOH架嘛

伯爵府

好快, 有 d 暈暈地o添...
比我都會咁啦... [quote]
嘩...做左一陣野

伯爵府

嘩~ 你就好啦~ 上年我都諗住 download 張相上去, 不過唔成功, 要縮o左張相先, 跟住就無o左件事喇... :cry:
thunder_bunny 寫道:
hi all 點少得我~~ wakakkaaaaa
我地一家中晒disney毒啦
去年 summer pass + 10月買annual pass
都去左 40幾50次 癲架

我地就同 chip n dale 最熟 次次 chip n dale 都攬住我地
唔放, 特別係我個女, chip n dale 爭架, 要我女揀佢地事但
一個~~ wakakakaaa 點揀呀 2個都愛嘛

近期開心事 :
上 disney web site 分享相片
佢地揀左我女張相 貼左出黎, 貼左係佢地既行政大樓
notice board, cast member 返工放工都會見到
有個姐姐幫我影底 比我 ~~
[/quote]

伯爵府

你學 samwin 咁, 入去時攬實佢先啦~[quote]
我諗佢唔會扮, 我個囡好大膽架, 平時好少話會驚, 平時地下有昆虫小動物之類, 佢都好大膽兜腳踩死佢架, 有時仲要冇著鞋架WOR
[quote]

伯爵府

同你地傾得好開心~ 不過我要閃一陣做o下o野先 :cry: :cry:

伯爵府

不如大家報生日,睇

首頁

尾頁

跳至