單親天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 木子高 的帖子

你遇到個出軌的太太,仲攪到失去咁多,真係前世欠的。你加油呀…而我就相反我覺得我前世欠咗我老公,我哋結婚十年,性格不合,有2個小朋友,我一直好用心對佢好,佢總覺得我付出比佢少,同佢一齊咁多年,成日為小事嘈,我作為一個工作的媽媽,大家都要返工,佢只見到自己付出,頭幾年就在吵鬧中渡過,而之後幾年就過住同屋主的生活,自問盡心盡力去愛,但對方完全接收唔到,或許呢幾年他已在外結識左女人,近來佢引我嘈交,提出離婚,我為了小朋友有完整的家守住一段有問題的婚姻,真係好傻…
最終也要分開,也是前世欠的…
唉…

複式洋房

回覆 木子高 的帖子

多謝你!我要學識真正放手,才能活得自在,希望時間能治療傷痕

複式洋房

回覆 木子高 的帖子

有時可能係習慣多於愛,自己都分不清,不竟都一齊生活左10年

複式洋房

正正蚊 發表於 21-8-15 02:25
回覆 木子高 的帖子

你遇到個出軌的太太,仲攪到失去咁多,真係前世欠的。你加油呀…而我就相反我覺得我前 ...

複式洋房

今日本來係我好開心的一天,我與一班下屬慶祝我升正,但將近散席,d失樂就湧返出來,上個月的今日,我老公捨家離我而去,我一返屋企已經控制唔到我嘅情緒,我好嬲佢,我要迫我自己活得比佢好,我好辛苦。最痛苦係佢對我都冇愛,點解我仲會傷心,我好蠢,留戀一個唔愛自己嘅人,明明係放生我,點解我唔捨得走,佢都走左去,我仲困住自己,我真係好懦弱…

複式洋房

回覆 馬霸 的帖子

一段爛到發臭嘅婚姻,已經擔誤左6年,絕對不會再錯下去…

複式洋房

我會繼續努力行落去,痛苦總會過去,我會走出谷底,迎來之後的美好

首頁

尾頁

跳至