少年成長

跳至

首頁

尾頁

大宅

我個女由好細個開始就比佢找到方法去令自己有性興奮既感覺, 無論瞓覺, 食飯, 坐BB車, 只要有機會比佢伸直隻腳佢就會做, 但每次都搞到自己一身汗, 成頭濕哂. 我上網睇過話係會有小朋友有咁既問題, 可以唔理佢等佢大大下就會無, 唉~但佢到依家都仲係咁, 有無人同我一樣呀? 點處理呀?

大宅

多謝你回覆, 之前我都係咁分散佢注意, 都work既, 但依家佢大個左就唔得啦

大宅

回覆 helis 的帖子

多謝你回覆, 之前我都係咁分散佢注意, 都work既, 但依家佢大個左就唔得啦

大宅

唔知呀, 我都好想知呀

大宅

回覆 doris310 的帖子

6歲都仲會呀? 唉~我暈啦

大宅

佢依家仲知道我唔比佢咁做, 佢會一路做一路同我笑, 同我講嘢, 等我唔覺佢做緊, 死未?

大宅

唔係呀, 除左平瞓, 佢坐highchair啦, bb車啦, 伏地啦都可以架, 只要隻腳可以伸得直就得架啦, 唔比佢整叫佢做其他嘢佢就哭, 唉~

大宅

回覆 Jameskey 的帖子

終於知道有人同我一樣啦, 其實我自小學開始已有呢個行為, 我亦同你一樣有咁既想法, 覺得自己女仔人家咁咸濕, 而且因比阿媽鬧過, 所以好有罪惡感, 依家大個左知道係咩一回事但都唔敢講出來, 連我老公都唔知架. 無諗過連呢樣嘢都有得遺傳, 仲要佢咁細個就開始, 所以我唔係好想用鬧佢來阻止佢

大宅

阿女病左剛出院所以幾日無上來, 睇左大家既意見, 我覺得教佢唔好O係其他人面前做呢個方法比較可取, 因為真係好難禁止, 鬧佢又唔係, 唔鬧又唔係, 真係好無奈, 見到好多媽咪話唔知道原來小朋友會係咁, 我覺得你地好好彩呀, 唔駛面對呢D難題

大宅

回覆 kyng3 的帖子

唔該哂

首頁

尾頁

跳至