自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆:點解要驚c6有小三?

小三唔同老婆⋯小三只會冧男人「科水」比佢,駛鬼做咁多嘢咩!

而且c6要有三嘅,只要天時、地利、人和配合就一拍即合,合左之後,男人就會中降咁,再好嘅男人都會改變,所以凡事無絕對,未走到人生盡頭都唔好咁老定⋯

以上係睇夫婦感情d jm講的經歷,但願我永遠唔會遇到⋯

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

引用:有時就算你做到100分又點?有好多人男人都貪

原帖由 siuling0119 於 15-01-22 發表
有時就算你做到100分又點?有好多人男人都貪新鮮,有時D小三仲樣衰過大婆,咪—樣迷到D男人瘟瘟燉燉!
仲有一 ...
無錯!都中左降了,其他嘢咩都睇唔到了!

而且,分分鐘男人見老婆咩都做得妥妥當當,咪更安心去玩囉!

幾多人係身邊嗰個一直做緊好老公、好爸爸,日日返屋企食飯,有family day, 平常都sweet sweet咁,結果都發現原來有小三⋯比老婆知道後,仲可以將老婆自己確信嘅優點全部變成缺點⋯呢d咪欲加之罪,何患無辭?

樓主真係要去夫婦感情嗰邊浦下先得了

珍珠宮

回覆:點解要驚c6有小三?

其實樓主開口埋口都話c6無左佢唔得,將自己放得高高在上,已經係大忌!

因為男人會本能主義係會鈡意一個弱者多於強者,佢會prefer揀一個無左自己唔得嘅人,多於一個自己無左唔得嘅人!

小三最強嘅招數係咩?咪扮弱者囉,佢地勝利往往就靠呢招,你估當小三同佢講無左佢唔得時,你c6會揀邊個?

首頁

尾頁

跳至