自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2018復活節勳章

Starrainma 發表於 18-7-27 10:58
出post係因為唔想有人同我一樣有咁慘既遭遇我係5月7廣華生b,佢地無幫我剪下面撕裂嚴重到陰唇甩左忽肉亦無即 ...

樓主,水蛇春咁長嘅字其實我堅係怕睇亦好少會睇。不過,你圖文並茂咁,標題仲條條fing 都真係好吸睛。好嚇人。
我先講,你嘅遭遇真的不幸,理解,同情
坦白講,真係睇文字都想像到有幾痛。果度咁薄弱咁敏感嘅地方,當然痛到撕心裂肺啦。我試庸醫夾生搵野燒佢,話我生野,試過果度打麻醉針,都係痛到暈,點會唔明呀!果度係好嫩嘅肉,真係丁丁咁小損傷都痛到阿媽唔認得㗎。
我真係唔明,點解你唔响仁安立馬做手術聯番埋佢,或搵私家婦科醫生做小手術攪掂佢呢!
都唔止一次返入廣華㗎啦?佢地都係一再將黑講成白,咁你仲夠膽返去嘅?

侯爵府

2018復活節勳章

Starrainma 發表於 18-7-27 10:58
出post係因為唔想有人同我一樣有咁慘既遭遇我係5月7廣華生b,佢地無幫我剪下面撕裂嚴重到陰唇甩左忽肉亦無即 ...

搵自己嚟較飛?真係唔值得。返轉頭第二次,最多第三次,仲係態度照舊,响你一直覺得唔妥嘅大前題下,我覺得三次返去已是極限。
要佢地負責係正面正常嘅諗法。旦睇佢地醫護嘅態度咁,就算佢地肯負責,我都冇晒信心。如果經濟上容許,我強烈建議你搵私家自己做好過。爛肉傷口一定要盡快處理好。仲係下面喎,就更加唔拖得啦。
至於係咪要追究都係後話。係咪佢地應該負責任攪番好,係人都知答案。旦試問佢地如果肯負責任嘅,你又點會被拖咁耐呀?你返去咁多次答案都一樣。顯然冇人想理。就算要聲討佢地,都要睇事情輕重嘛。唔好拎自己嘅身體嚟較飛。受皮肉之苦,又咪係折磨自己。

侯爵府

2018復活節勳章

moonlight9198 發表於 18-7-27 11:30
根本係醫生同姑娘疏忽問題,我生個女,得4磅9,得2.375kg,可想而知bb都唔大份啦,姑娘都幫我剪會陰,生完 ...

祝早日康復。記得盡快搵私家醫生攪呀! 唔好難過。加油呀!

侯爵府

2018復活節勳章

aliensss2008 發表於 18-7-27 11:56
無錯呀
人地可以拖你幾個月到幾年
你就日日都痛入心痱

咪就係。我明係會好唔忿氣。旦痛响自己身上,人地一定懶懶閒㗎啦。就算肯幫你執番手尾都拖你一頭半個月,仲要手勢唔知得唔得(得嘅就唔會有呢單野啦)。下半生嘅開心比班人攪橫左,唔值得。傷口被細菌感染仲大鑊

首頁

尾頁

跳至