跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 美素佳兒(美素力,美素樂,美素高)媽咪會

hi:
我仔仔都係食緊(gold)美素力,我覺得我仔仔都好夾這奶粉,因為佢現在7個月有成22磅,d ng ng 都ok.而且美素力奶粉又比其他奶粉平tim

男爵府

好媽媽勳章

rl2999 寫道:
以下優惠包送貨, 貨到付現金. (東涌, 離島不設送貨服務)
金裝美素力(1號):
$70/400克, 買24送12罐.
即係$1680有36罐.

我都有o個sales電話不過唔知係唔係同你個一樣,我之前order 送o個d12罐係2號奶粉,唔知現在係唔係呢 ? 不如你又 pm一次o個個sales 電話比我呀 ! thank !

男爵府

好媽媽勳章

joeychai 寫道:
其實我想問下,如果我bb去到6個月時,即刻幫bb轉2號仔,得唔得?要點轉架?係咪一開始就開晒2號仔俾bb飲,或是首先將2號仔同1號仔溝埋一齊餵一排先再開晒全部2號仔奶粉俾bb呀?

我仔仔以家5個半月,奶奶已經叫我買定d 2 號仔,唔好再買1號,但我驚bb一下子受唔到呢!? :-x

其實1號奶粉d營養多過2號奶粉,所以你會發覺2號奶粉會平do家 !所以我打算比我仔仔食1號奶粉到八個月先轉2號

男爵府

好媽媽勳章

[quote]
rl2999 寫道:
chingyeehk,
我孖囡都好夾呢隻奶粉, 大孖出世得4磅8, 滿月己經有7磅.
細孖出世3磅半, 滿月就5磅半, 但細孖係由出院(27/1)先
開始食呢隻

男爵府

好媽媽勳章

各位,
既然有咁多媽咪緊呢隻奶粉, 好, 開個list先, 等我地d新手媽咪可以問下d有經驗

男爵府

好媽媽勳章

[quote]
rl2999 寫道:
chingyeehk,
係呀, 開刀

首頁

尾頁

跳至