美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

回覆:求救:雙眼皮,貼紙

你講呢隻我好多年前買過,貼完擺明話比人知我貼左雙眼皮咁款……用左一次放棄左!之後用過雙眼皮膠水,好易用但唔夠力兩,三個鍾就彈番出黎……colourmix賣個隻雙面貼,ok易用好夠力但夠力得滯,用半日到覺得吊住左個眼皮開始眼乾可能係因為我眼皮唔厚……而家用網狀最舒服又唔會點走光,只要搽個閃閃地既eye shadow基本上睇唔出既,最緊要係而家用網狀可以單畫內眼線已經好ok,你知啦內雙人真係好慘……想畫條靚眼線,但一開眼就乜都無晒就愈畫愈粗,一合番埋眼就濃妝人咁

Anyway utube有好多雙眼皮產品教學你可以睇下各種點用

大宅

畀面勳章

回覆:siulai1811 的帖子

yeah,網狀真係好user friendly 貪心痴高d深d又得,扮素顏又得,得左!!

Racmom  好搞笑呀你  發表於 14-2-17 23:24

大宅

畀面勳章

回覆:Racmom 的帖子

今日無出街,聽日痴比你睇

大宅

畀面勳章

回覆:siulai1811 的帖子

我都係淘番黎0·12/一張膠水用自己普通既痴睫毛膠水

大宅

畀面勳章

遲來的圖終於有啦

大宅

畀面勳章

係呀,一試會愛上架買d平個d黎得閒係屋企練習下先好易上手

大宅

畀面勳章

回覆:gokinjo 的帖子

我有剪開架,剪走1/3到啦,我用普通痴假睫毛個d膠水咋,不過等10秒好耐左小小喎,我係掃d膠水係手背之後成張網放落去拖d膠水,跟住係咁2吹2下就一邊用手一邊用眉鋏拉緊小小就痴上去,基本上一痴上去都乾左8,9成,所以係立即就開眼(反而未乾既話,如果痴唔岩位仲可以即刻met番出黎)

首頁

尾頁

跳至