影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

原文章由 SandyKL 於 07-8-5 16:05 發表
近期睇左「達子的春天」,真係好好笑及好睇,亞視最近播過,果時冇睇,依家睇番,真係幾好睇,有金三珣既影子,講一個33歲職業老處女,與少佢6年既男子偶遇,後期轉折中愛上左佢。

另一齣「咖啡屋子王子一號 ...

我開始左咖啡屋子王子一號,不過我覺得Ella扮男仔似d呀,
反而"妃官娘娘"扮得唔多似男仔,
可能佢無Ella個隻有小小"胡show"啦

仲有,我覺得第二男主角,有d鏡頭影過去有d似黃子華,
唔知大家覺唔覺呢?

珊瑚宮

原文章由 SandyKL 於 07-8-5 16:59 發表
唔,我唔鍾意Ella扮男仔既款,太過造作,睜眉弄眼,似扮阿伯多d。而允恩惠外型幾似袁詠儀,佢自然得多勒,係有時面對誤會佢係男子既人時,把聲會整沉少少。又係喎,音樂監制又幾似黃子華,尤其佢戴住副黑框眼鏡 ...

其實可能我慣左佢女仔做型呀,所以覺得佢扮男仔唔多似呀
但係Ella就因為佢套套謝都係中性,
所以,我覺得佢易接受d呀

珊瑚宮

原文章由 SandyKL 於 07-8-5 17:24 發表
係呀!允恩惠接受訪問時,都擔心自己一向都係長髮,剪短左一來可惜,二來驚觀眾接受唔到。不過佢實在好鍾意個劇本,所以最後都犧牲左把長髮。係韓國,好多觀眾受落佢既短髮造型喎,我都覺得佢唔錯,剪短左覺得佢 ...

仲有我發現允恩惠有d鏡頭好有"空"呀
Ella我就望極都望唔到呀

珊瑚宮

原文章由 SandyKL 於 07-8-9 20:43 發表
我琴晚去苗下,真係已有12集喎,睇哂咯,tkkmama, 你好快手。

土豆雖然有d卡,但我會同時開幾個窗口,即係幾集同時下載,咁就可以睇完一節即睇另一節啦。

真係好溫馨,執栗子果度,睇得人好舒服,其實做 ...

我都睇哂咯~~~,不過我覺得男1個反應有小小出奇,
咩原因佢知道個個都知,點介佢只打男2呢????????????

珊瑚宮

原文章由 SandyKL 於 07-8-15 19:26 發表
我下載緊,所以偷時間入下黎,快d啦!

我都b緊13,14啦
唔知幾點先可以開始飲呀

珊瑚宮

原文章由 SandyKL 於 07-8-15 19:31 發表
我期望食完晚飯就可以下載哂。

我食完先知~~~
所以都係bk游到佢b完啦

首頁

尾頁

跳至