網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

你地覺得呢對鞋是正品?
http://auction1.taobao.com/aucti ... 3d736e3ab1a36.jhtml

剛收到宣傳, C6又想買好耐...... 唔知堅唔堅? 問緊佢肯唔肯用'ems次晨達'
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 Super-Man 於 08-12-30 18:00 發表
賣家肯發貨到香港嗎? 我問過幾間賣有牌子嘅鞋都唔發貨喎!

順豐就一定唔肯 ...... 呢間話要收$35, 用圓通/申通, 好貴呀!!!
我問緊佢肯唔肯用 EMS次晨達, 但佢好似唔想用, 誤會左係EMS, 而家唔采我
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

男爵府

原帖由 臻媽 於 08-12-31 00:53 發表
叫佢打電話check下吧...舉手之勞都唔肯??? 估唔到而家仲有咁多唔憂賣的店主!!!

*** 廣州 ems "次晨達" 既 tel.係 11185. 叫賣家打個電話去報價 就得了***
[ 本文章最後由 臻媽 於 08-12-31 01:22 編輯 ] ...

結果係真係無采我, 無reply啦, 咁我唔訂lu, 我又未check到佢係咪正品, 佢寫係姐, 我點識分...... 唔買!

同一間水晶店買野, 比左錢一星期仲未送貨, 催左佢幾次, 尋日佢問返我比晒錢未? 激死我啦 ~~~:;pppp:
就注定會失敗。

男爵府

原帖由 dorisfan 於 08-12-31 12:18 發表
我跟據之前的post推介, 買了以下大褸. 以$189來說貨品質量很不錯, 和相片一樣, cutting很修身, 今天着去上班, c6話似過千元的貨色...哈哈. 多謝大家的推介. 如果大家要買, 記住要看清楚size或要大一個size, 因為上身 ...

咁你平時著咩size, 件褸你又買左咩size?
死囉, 大碼都唔係好啱

就注定會失敗。

男爵府

前晚好認真咁search過, 發現有d賣$213, 買得多好多件, 有d平d $155, 但無人買, 最神奇係個個seller d相都一樣, 咁即係咪實物相? 攪到我都唔知點好...... 有無人識睇adidas點分正品?
就注定會失敗。

男爵府

近來買了這個無線電話

特价热销1万件.全新SIEMENS西门子Gigaset A200数码无绳电话机
http://auction1.taobao.com/aucti ... 65a4e2a540fce.jhtml

接收好強, 好清, 基座係地下, 去到村屋天台都收得好清, 我唔記得個頻率好似係2.4g, 係好勁既頻率......

可以獨立用, 又可拖機......

係運費衰d, 一定要收hkd$35......
就注定會失敗。

男爵府

原帖由 臻媽 於 09-1-5 13:28 發表
請問試過深圳發貨用 'dds'的朋友們, 運費幾錢? 最平係佢嗎? 唔該哂!!!

好似$25, 不過睇seller點同dds講, 我個電話都係用dds, 但個seller一定要收$35, 激c !!!
就注定會失敗。

男爵府

原帖由 choww 於 09-1-5 14:53 發表
請問個電話用唔用到HK來電顯示??
聽人地講野大唔大聲??
係咪兩腳火牛要轉3腳插O架??
THX~

我都想買返個

請問個電話用唔用到HK來電顯示?? ---> yes
聽人地講野大唔大聲?? ---> ok la, not too loud
係咪兩腳火牛要轉3腳插O架?? ---> no need, it's three legs

but the menu is not english, maybe spanish, but easy to guess
就注定會失敗。

男爵府

原帖由 boey 於 09-1-5 23:29 發表
賣鞋個間咩都無既?

店主咪寫左囉, 去一個月蜜月旅行......
佢會叫你去另一個seller度買鞋, 每對減$10架!!!
就注定會失敗。

男爵府

原帖由 MANFUN2010 於 09-1-6 00:49 發表
sherry媽媽, 我頭先入過去睇, 乜都無哂, 連去第二個seller條link都無埋, 你post過出黎啦, THANKS!

http://store.taobao.com/shop/xshop/wui_page-cat-34355869-51873443-v+/N/kNvbnZlcnNl0MK/7g==.htm

呢對超平啊, VIP價$89.1-$10介紹費
http://auction1.taobao.com/auction/item_detail-db1-89ba4cb26ae0395580f3e6ba58dfc207.jhtml

就注定會失敗。

男爵府

原帖由 臻媽 於 09-1-6 17:10 發表
請問點先可享"vip"價?

http://www.taobao.com/cn/theme/site/viphangjia_081028_081028.php?ad_id=&am_id=1300107897f3d03eb366&cm_id=&pm_id=
就注定會失敗。

男爵府

原帖由 winwin815 於 09-1-6 20:32 發表
我明明啱資格今個月upgrade做vip架, 但係都無, 依家問緊佢地hotline

佢唔係立即架, 好似月結架, 我剛剛先升上鑽石vip
就注定會失敗。

男爵府

原帖由 Kanix 於 09-1-6 22:44 發表
我昨晚都在廣州買了東東, 店主打電話給次晨達(11185),說首重要25元,續重要3元. 還要買他家的箱子, 已經說明了次晨達, 但不明白為什麼會咁貴
他說郵局EMS仲貴, 首重要30元,續重要10.
但他好好人, ...

我諗佢作大架比你, 我問過都係首公斤rmb$15, 之後每kg $2, 可以預付 or 到付
就注定會失敗。

男爵府

原帖由 臻媽 於 09-1-7 11:01 發表
我search過淘寶都唔太平, 反而同事send咗呢條link俾我(佢地成日喺呢度買衫), 我見幾靚+款式較特別---係皇衫馬掛款, 價錢又ok, 大家不防入去look look!!!!

http://rabbitpark.shopping.babysk y.hk/shopping/list.ht ...

賀年衫都係買一套, 係香港or yahoo拍賣場買啦, 都唔係好貴, 有d好人買家仲包平郵, 上淘寶只買一套唔抵o麻......
就注定會失敗。

男爵府

原帖由 Kanix 於 09-1-7 13:28 發表
我都係啱啱剛升上鑽石vip

大家都買左唔少野
就注定會失敗。

男爵府

原帖由 nonotane 於 09-1-7 15:19 發表

請問是說在哪裡介紹才可以減$10呢?
另外,那裡的Nike和Adidas是不是真貨來的?

介紹人: 2008死了都要賣
我只買過converse, 其他無買過, no comment啦 ~~~
就注定會失敗。

男爵府

呢排買左個好多四方格既置物架, 配埋草藤箱用, 平ikea好多, seller係廣州, 係之前bk媽咪介紹, 雖然佢評分唔高, 但好幫手用返ems次晨達, 未收到貨......

另外買左crocs一款男裝布鞋, 可以返工, seller又係廣州, 係用ems次晨達, 收我$15, 只係佢等唔切ems, 用返自己快遞, 無加錢, 未收貨

今日又同淅江一seller買賀年飾物, 好平, 例如牛年公仔紙對聯, 佢賣$6一對, 福字掛畫都係$5左右, 街邊賣$20, 收到貨再報料
就注定會失敗。

男爵府

收到貨啦:

美亿佳※H-606方形移动花架 (好厚, 好實淨)
http://auction1.taobao.com/aucti ... 75d02d&xID=0db1

美亿佳BS-602C草编收纳箱 (d料ok喎, 裝好多野, 平ikea相似款好多)
http://auction1.taobao.com/aucti ... 1ed1743382532.jhtml

欧晨家具※MN-290小板凳 (好cute, 阿女好鍾意坐)
http://auction1.taobao.com/aucti ... b3de2b&xID=0db1

以上物品訂了多件, 少過7kg, 用ems次晨達, 收rmb$27, 送到屋企

其實都訂左呢件, 但太長ems唔送貨, 要送去朋友廣州公司, 免郵!
全省包邮※SH-345A书架
http://auction1.taobao.com/aucti ... f124f3&xID=0db1
好期待呢個架, 好想屋企d玩具整整齊齊!
就注定會失敗。

男爵府

呢對crocs男鞋博一博, 都唔平架, 睇落'我覺得'係堅堅地既 (個人意見)
http://store.taobao.com/shop/xsh ... 798411-c2tscw==.htm

都係用ems次晨達, rmb$15 only, 對鞋好輕, 我估下次可以買2對
就注定會失敗。

男爵府

原帖由 MANFUN2010 於 09-1-9 19:20 發表
點解佢啲CROCS沙灘鞋仲係賣咁貴嘅? 之前有MAMI報料個幾間正品都做緊年尾甩賣...

我買佢, 只因為佢有santa cruz, 淘寶唔太多正品, 加上運費平, 唔係所有鞋都平......
如果買其他series, 可以search下其他, 好多間都大減價, 如beach, malindi, 毛毛鞋等 ......
就注定會失敗。

首頁

尾頁

跳至