自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我都試過bb[尖叫]被人眼望望,同時老闆仲話 : d餐牌好貴呀,唔該唔好被bb玩啦 !!!!!!

我無想過餐牌點貴 ??? 唔俾bb玩佢喊晒咪仲嘈住人地 ???

其實我都有攞bb平時中意玩的野俾佢啦,但次次都係對我們大人桌上的物品有興趣得多,俾咩玩具佢都掉落地,我都無法先俾餐牌佢玩姐,而且我睇住,都唔會damage佢餐牌的[過左膠]............有時覺得同bb去街食野都好煩...唔通次次行街唔食咩 ?? 不過相信老闆仲煩,見到我們有大有b

子爵府

其實我都知係勁污糟
我都唔想俾佢玩
但果刻佢嘈仲衰
怕左佢為有睇住佢玩
玩前仲用消毒jelly清潔左先
一路望住佢
自己9秒9食囉 !!!!!!!!!!!!
唉..........
快d食完我同bb玩就唔再俾餐牌佢的
點知老闆咁一陣都唔等得開聲話我們

次次出街食野
老公話我使唔使食咁快呀 !!!!
咩'忍'都無啦

子爵府

原帖由 TINGTINGLEUNG 於 10-3-24 10:11 發表
BB細時出街係勁無癮架喇. 唔會帶佢去高級餐廳. 我朋友直頭唔出去食飯, 費時煩到人. 而家我仔4歲半已經可以控制, 不過要帶D車仔比佢玩下就唔會嘈到人.
...
你都好d,仔仔4歲,我b剛滿一歲,教佢都唔係好明咁......

所以現在都少左出街食

子爵府

原帖由 sfll 於 10-3-24 10:36 發表
唔好以為兩歲人仔唔明你做緊講緊mug野呀!
身教好重要
你有沒有感覺現今有不少青年人都要其他人"就"佢地.....原因?
我都好努力呀 !!!!!!!! 不過,我bb係一歲唔係兩歲呢,差好遠..................

首頁

尾頁

跳至