跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 美素佳兒(美素力,美素樂,美素高)媽咪會

Hello 各位,
我囡囡都係食美素佳兒, 佢已經兩歲8個月, 食3號啦。
我平時去藥房買, 大約$103一罐。以前keep吉罐再換400克, 覺得好抵!

伯爵府

成個星期冇入o黎, 原來多o左咁多媽咪, 等我快d update 下先:

1) rl2999(rebecca) ~ 孖囡(卓蕎&卓筠) ~ 02 Jan 2004
2) chingyee ~ 仔仔(愷謙) ~ 2 jul 03
3) kong kong -- 仔仔 (mon mon) - 04 Dec 03
4)^QQ^ --仔仔 (駿駿)-04/11/2003
5) joeychai ~ 仔仔 (景祐) ~ 02/09/2003
6) Peggy --仔仔 (傲風)-05/08/2000 & 囡囡(傲晴)
18/05/2003
7) Daisy -- 囡囡 (韻心) - 18 Dec 03
8) jasma --囡囡(jasmine) -- 11/09/2001
9) pollykk2002---囡囡(佩琳)--21-1-2003
10)謙謙媽 -- 仔仔 (卓謙) - 09 OCT 00
11)米路 -- 仔仔 (銘堯) -- 29/11/2003
12)rleung --仔仔(小b)-- 17/Jan/2003
13) hinhin.mami -- 仔仔 (軒軒) -- 2 Jun 2003
13) Lauren -- 囡囡 (Sophie) -- 26-10-2003
14) haomama -- 囝囝(寬寬) -- 1 Jun 2003
15) popoma -- 囡囡 (霖霖) -- 17 Apr 2000
16) Hokkaido--孖仔(哥哥&細細)--24 Jun 2003
17) 小白--囡囡(妹妹豬)--30 Jun 2003
18) happydino -- 囡囡 (紫韞) -- 15 Jun 2001

另外, 好重要既係: 唔該我都想要sales電話

伯爵府

Me too! Thank you!

伯爵府

我囡囡以前飲A+, 成4,5日至去便便, 後來轉飲美素樂, 到依家飲美素高, 日日便便。 至於甜唔甜, 我就答唔到你, 因為我未試過

伯爵府

rl2999,
已收到你的pm, thank you.
但係我想問如果買3號, 係咪一定要買9罐? 我囡囡既飲奶量唔大,12罐我怕有排飲, 請問有冇其他package?

伯爵府

rl2999,

No problem, I'll call the sales next week when she is back from vacation. Thank you.

伯爵府

我都係用百靈, 囡囡出世用到依家(2年幾), 未換過電, 但仲work得好好.

伯爵府

食緊3號小朋友的媽咪, 你地有冇覺得d奶粉冇以前咁好沖?
我覺得近兩罐冇以前咁易溶

伯爵府

好, 等我今晚就試下先, 唔該晒!

伯爵府

吓?! 真係? 我weekend時先買o左, 成本$108一罐!

伯爵府

wandyfok,

我o向"龍豐"買, 上水,聯和墟及大埔墟既龍豐都係呢個價錢喎, 咁你o向邊間買?

伯爵府

wandyfok,
收到你既pm, 唔該哂!

你地係咪美素佳兒會會員? 我琴日收到月刊, 原來美素佳兒換左代理! 依家會員有優惠, 可以特價買一罐2號($69)or3號($63)or4號($54), 仲送一款益智玩具。

伯爵府

DaveMum 寫道:
Samsam,
我頭先打電話去問過,佢哋話暫時玩具無哂,要9月才有,我會8月中再打去問問,到時再訂,咁你有無問題?

DaveMum,
我今日都有打去問, 佢哋都話已經冇哂玩具, 但就冇講幾時再有同埋會係o羊玩具。

佢地一定要我訂4號, 因為我囡囡足3歲啦。

伯爵府

wandyfok 寫道:
To all,
想問下大家知唔知佢地幾時會番到d玩具呀?因我有個朋友想訂,但佢地d玩具未番貨。Thanks!

我上星期問訂貨, 佢話玩具仲未知幾時有, 同埋未必係上次o個d款式。 佢話到d玩具返左, 就會call fax 左order既媽咪咁話。

伯爵府

Hello jojolam,

我想要呀, 因為我下個月同囡囡去旅行, 想帶細罐奶粉, 可唔可以讓奶粉俾我?
請問幾時有, 同點交收?
我在旺角返工, 住大埔。

伯爵府

joeychai,

你可以打2859-3705

伯爵府

咁我買#3的話, 係咪要買3罐再less5%

伯爵府

係喎! 我計錯數添, 滿$150就less5%, 好, 等我lunch時去買先!

伯爵府

babysamsam 寫道:
惠康買滿$150 less 5%
1.14x.x
2.121.x
3.102.x
4.99.x

babysamsam,
我前日去公司附近個間惠康, 但冇貨, 頭先去完bank再去, 今日有貨啦, 但係個收銀話冇95折, 因為$102.5(我買3號)巳經係特價, 所以冇得再折??
你係邊區買架?

伯爵府

哦, 原本係咁! 不過我都會去買既, 因為恵康既價錢仲平過我平時在薬房買! :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至