美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

我想c-cup啦..不過是十分十分之painful..會有好多血水和打後要做massage..我識人做過, 她做到b-cup..原本有b-cup, 因情緒不好, 瘦了, 細了(其實都不是airport), 才去整..不過b-cup好似不"抵"..這麼painful, 應該做大一點點.

原帖由 jornjorn 於 09-8-17 05:48 PM 發表
請問係咪男仔都鐘意女人大胸咖??我5呎6寸高.,114bls,整幾大至靚呀??邊度整好....有無好介紹??

翡翠宮

香港都是比較多人平胸..大陸, 泰國, 台灣, vietnam..都好似少些平胸..我識的朋友, 都是細碼至中碼骨架身型..但大部份都是a級人馬..如果b級人碼就已經不錯..b級,如果好似"陳x拉"這樣高瘦又有些胸已經好有看頭了..

胸都不是大問題, 連腿型也不太靚..我想是沒有太多運動, 其他地區勞動走路比較多..和香港女孩來經比較早..上一集星期日檔案說原來大陸女仔10多年前的初經是16歲, 近年的初經是13歲..香港女孩是12.x歲就來經了..我猜有些關係

原帖由 babybaby09 於 09-8-18 05:03 PM 發表

如果搽嘢得嘅話就唔會咁多人平胸啦...都唔知點解HK咁多女人平胸?可能水質問題都唔定!

翡翠宮

okay, 我有朋友的朋友在香港做..有10年吧..所以不知道現在的技術是否不同..

在underam洞, 放鹽水bags..不要以為縫上就ok..是要放2條幼tube入去胸到, 吸走瘀血和血水...要一天or兩天, 但因為膠tube會"食"住的肉, 所以醫生要"轉"條tube..是十分十分痛的..
這位女士也做了隆鼻和割雙眼皮..不過太輕手, 可能個醫生比較play safe, 但現今看來, even10多年前看來, 都是太太太輕手..不太"底"啊..現在的人比較貪心..中國人弄到好似外國人一樣..
至於後遺症..我又沒有收到風了..

首頁

尾頁

跳至