跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 ivyscyip 的帖子

請問你PD係幾時? F2A?
我F2A, PD 2016年6月6日, CASE COMPLETE 4月4日, 依家都未收到INTERVIEW LETTER, 打左2次電話去NVC, 佢都話VISA未AVAILABLE.... 我既PD是今個月已經CURRENT了, 有D國家快既係4月20幾號已經收到IL了.
mommy loves U  

男爵府

喔!請問你係email收interview通知嗎?之後會唔會再有封信郵寄黎香港?

男爵府

今日又打左去NVC, 都仲係未有....

男爵府

哎...
明明排期到我都唔可以SCHEDULE 6月INTERVIEW, 又要等多一個月, 好灰啊...

原先打算6月INTERVIEW, 7月飛去, 8月尾亞仔開學.

男爵府

我5月21日經EMAIL收到INTERVIEW LETTER.6月7日INTERVIEW.
琴日去左做體檢, 6月5日有REPORT.
時間真係好緊迫.

男爵府

回覆 mrscow 的帖子

我琴日岩岩做完BODY CHECK.你一收到INTERVIEW LETTER 就可以打去約BODY CHECK.要10 WORKING DAYS先有REPORT攞.

男爵府

原先打定輸數要7月先INTERVIEW, 突然星期一收到信, 好開心啊!

男爵府

回覆 kkyyn 的帖子

好啊, 冇問題!我怕打風影響到INTERVIEW既日子

首頁

尾頁

跳至