時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

feifei_baby 發表於 19-9-24 20:08
星期四晚林鄭伊館個社區對話,大家覺得到時交通會點?新聞話有小學提早放學,我小朋友附近讀幼稚園,放四點 ...

我囡灣仔區中學,放早,放1:30

男爵府

好媽媽勳章

Cat108 發表於 19-9-25 08:06
中學,在伊館附近,也沒有得放早!

吓,邊間咁離譜?可以比D提示嗎?我知最近的聖公會鄧肇堅會放早喎。

男爵府

好媽媽勳章

Cat108 發表於 19-9-25 20:11
XXX維多利亞官立中學,比聖公會鄧肇堅前小小!

其實真係應該放早啦!返少半日對學習唔會影響好大,但放學有咩危險就麻煩,博唔過

男爵府

好媽媽勳章

Cat108 發表於 19-9-25 20:11
XXX維多利亞官立中學,比聖公會鄧肇堅前小小!

https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E6%9C%83%E6%96%B0%E8%81%9E/379110/%E9%80%83%E7%8A%AF%E6%A2%9D%E4%BE%8B-%E6%9E%97%E9%84%AD%E7%A4%BE%E5%8D%80%E5%B0%8D%E8%A9%B1-%E7%81%A3%E4%BB%9410%E4%B8%AD%E5%B0%8F%E5%AD%B8%E6%8F%90%E6%97%A9%E6%94%BE%E5%AD%B8-%E6%9C%89%E5%B9%BC%E7%A8%9A%E5%9C%92%E5%81%9C%E8%AA%B2?utm_medium=Social&utm_source=fbpost_link&utm_campaign=news

首頁

尾頁

跳至