親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

暑假去沙巴自由行 <<< 28th Mar 2008
無時無刻~再戰沙巴
無時無刻~戰完沙巴戰其他
無時無刻~戰完沙巴戰其他 (Part II)
無時無刻~戰完沙巴戰其他 (Part III)
無時無刻~戰完沙巴戰其他 (Part IV)
無時無刻~戰完沙巴戰其他 (Part V)
無時無刻~戰完沙巴戰其他 (Part VI)
無時無刻~戰完沙巴戰其他(Part 7)
無時無刻~戰完沙巴戰其他(Part 8)
無時無刻~戰無時無刻~戰完沙巴戰其他(Part 9)
無時無刻~ 戰完沙巴戰其他(Part 10)
無時無刻~ 戰完沙巴戰其他(Part 11)
無時無刻~ 戰完沙巴戰其他(Part 12)
無時無刻~ 戰完沙巴戰其他(Part 13)
無時無刻~ 戰完沙巴戰其他(Part 14)
無時無刻~ 戰完沙巴戰其他(Part 15)
無時無刻~ 戰完沙巴戰其他(Part 16)
無時無刻~ 戰完沙巴戰其他(Part 17)
無時無刻~ 戰完沙巴戰其他(Part 18)
有時有刻 **戰完沙巴talk其他** Part 19

不正常「旅」人研究中心 ~ part 1
不正常「旅」人研究中心 ~ part 2
不正常「旅」人研究中心 ~ part 3
不正常「旅」人研究中心 ~ part 4
不正常「旅」人研究中心 ~ part 5
不正常「旅」人研究中心 ~ part 6
不正常「旅」人研究中心 ~ part 7
不正常「旅」人研究中心 ~ part 8
不正常「旅」人研究中心 ~ part 9
不正常「旅」人研究中心 ~ part 10
不正常「旅」人研究中心 ~ part 11
不正常「旅」人研究中心 ~ part 12
不正常「旅」人研究中心 ~ part 13
不正常「旅」人研究中心 ~ part 14
不正常「旅」人研究中心 ~ part 15
不正常「旅」人研究中心 ~ part 16
不正常「旅」人研究中心 ~ part 17
不正常「旅」人研究中心 ~ part 18
不正常「旅」人研究中心 ~ part 19
不正常「旅」人研究中心 ~ part 20
不正常「旅」人研究中心 ~ part 21
不正常「旅」人研究中心 ~ part 22
不正常「旅」人研究中心 ~ part 23
不正常「旅」人研究中心 ~ part 24
不正常「旅」人研究中心 ~ part 25
不正常「旅」人研究中心 ~ part 26
不正常「旅」人研究中心 ~ part 27
不正常「旅」人研究中心 ~ part 28
不正常「旅」人研究中心 ~ part 29
不正常「旅」人研究中心 ~ part 30
不正常「旅」人研究中心 ~ part 31
不正常「旅」人研究中心 ~ part 32

不正常「旅」人研究中心 ~ part 33
不正常「旅」人研究中心 ~ part 34
不正常「旅」人研究中心 ~ part 35
不正常「旅」人研究中心 ~ part 36

不正常「旅」人研究中心 ~ part 37
不正常「旅」人研究中心 ~ part 38
不正常「旅」人研究中心 ~ part 39
不正常「旅」人研究中心 ~ part 40
不正常「旅」人研究中心 ~ part 41

珍珠宮

DHA勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Nix1828 發表於 15-8-28 11:17
好鬼屎~~
唔準妳咁講嘢丫~~

需然都係

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+jcy+於+15-09-04+發表咁多人

原帖由 Nix1828 於 15-09-04 發表
都係。。約囉,家姐搞
地獄到邊個夠我猛⋯⋯搵日囉

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+ahmama+於+15-09-05+發表第一

原帖由 jcy 於 15-09-05 發表
睇路就唔厚雪,但係睇過1個blog影住前車冼晒軚咁行車
租雪軑穩陣啲

珍珠宮

ahmama 發表於 15-9-10 21:05
Done,希望無事,全程東京都唔知去邊好。點解咁黑仔,曼谷去唔成,鬼怒川又攪成咁!!

...
改咗行程未? 鬼怒川好嚴重!!

珍珠宮

lestat 發表於 15-9-4 18:04
諗諗下,不如全部一齊出黎聚聚,我哋好耐冇見喇?
係咪 gathering 丫 ??

一個二個俾個得嘅期嚟再夾,揀 friday 丫,同埋 copy & paste 覆

smypig - 暫時 9-10月 逄"五"都得

珍珠宮

jcy 發表於 15-9-15 13:09
家姐都係無咩朋友,咁得閒
我都係咁諗

珍珠宮

Nix1828 發表於 15-9-15 14:27
我動議 2/10 ~~~有冇人唔得?!!?

2/10 << 1213, jcy, lestat, nix, smypig OK

其他人點??

珍珠宮

1213 發表於 15-9-15 14:32
邊有個個 je ...
咪係!! 邊有個個 jet! 係妳一家4個咋麻!

珍珠宮

1213 發表於 15-9-15 14:34
多事, 攪飯聚啦
唔多事又點會搞飯聚呢! 傻豬嚟嘅!!

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+smypig+於+15-09-15+發表唔多

原帖由 Nix1828 於 15-09-15 發表
1213你唔夠家姐黎架啦
妳好似曲線話我x街咁嘅

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+smypig+於+15-09-15+發表妳好

till~~~~我要話你條pk pk的話~我洗咩曲線呀呀呀呀呀
妳條粉人最叻咪曲線變直線囉

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+Nix1828+於+15-09-15+發表夠

原帖由 jcy 於 15-09-15 發表
等你餵,come on babi
妳兩個唔好放棄治療, 記住飲咗啤酒唔好食藥。

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+jcy+於+15-09-15+發表咁數下

原帖由 LongRyan 於 15-09-15 發表
吊咩高?
妳話矮所以想射多啲藍麻咁jcy為妳好唔駛又要出汗洗頭咪直頭吊高妳囉

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+smypig+於+15-09-15+發表妳話

講到矮邊個敢同jcy爭我就唔肯過佢呀下:weap ...
jin

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+Nix1828+於+15-09-15+發表講

我唔埋,果日個個都要著平底鞋出黎,企係度影全身大合照
對我同Nix唔公平喎,妳地一個二個咁高咁大,個個低炒我兩個咪好蝕。

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+smypig+於+15-09-15+發表對我

咁又係,你2個咁大隻拍埋黎我地呢啲100磅都唔夠既,又真係對你地唔公平既

...
咁妳嗰日唔好食咁多啦!唔高 dry 打橫發展好抽象架

珍珠宮

引用:不如你三個2/10真人表演開片比我地睇!

原帖由 LongRyan 於 15-09-15 發表
不如你三個2/10真人表演開片比我地睇!
咁不如我地3個開妳片俾妳感受下好無

珍珠宮

Nix1828 發表於 15-9-16 01:25
好!齊人

提議下食乜丫
搵啲有辣同唔辣嘅店,lestat 想有人陪食辣好耐。

珍珠宮

1213 發表於 15-9-16 09:30
呢次冇影相唔記得 tim ... :p
帶相機丫妳記住

首頁

尾頁

跳至