自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 依家

正式睇過啦、了解過真相啦 (多得貝貝post上來既link), 所以我唔係胡亂批評,
我既批評係: 佢地確然讀緊屎片

kwankwan324 寫道:

我自己都係中大學生(現在)...其實呢d野唔可以一竹竿打一船人...當然有害群之馬,但唔可以一概而論既...好認同monchan講,未正式睇過、了解真相,真係唔好胡亂批評!

洋房

Agree. 你睇下呢個前《中大學生報》副總編輯講既廢話, 批評佢地情色版等於打壓佢地學運熱情!!! 唔知乜野邏輯, 賴得就賴.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
黃俊邦﹕且慢!請看清什麼是情色學生報

【明報專訊】作者為﹕04/05年度《中大學生報》副總編輯

筆者希望敬告各位讀者,請看清傳媒的報道手法,請花點時間看看《中大學生報》究竟情色到什麼地步後,再批評不遲。在感慨一代不如一代,學運熱情不再的同時,請小心成為打壓下一代的共謀。
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ha8mo 寫道:
十九幾年前,香港大學有份學生刊物叫《學苑》(希望我冇記錯名)入面都有D好無聊既「咸古」講

我睇過一期
有位同學寫既內容大意係希望有一個大箱,裝住自己打飛機射出來果D野,等第時可以睇番有幾大

詳細野唔記得喇,但我相信每個時代既人都對性有渴求,分別係講出來有幾露骨,同埋係公開講定三五知己圍埋講囉
但如果講到周圍派D低級咸古就等於「學運」精神,我真係覺得好得人驚呀!

洋房

我亦係對中大有一份感情, 所以更加痛恨呢10幾粒不學無術, 心術不正, 狂莽自大的老鼠屎!

[quote]
natzuki 寫道:
"意識大

首頁

尾頁

跳至