自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章

引用:係今年首部最佳劇集…要睇今晚大結局琴晚Li

原帖由 awvn 於 16-04-10 發表
係今年首部最佳劇集…
要睇今晚大結局
我都有睇live chat
笑死我。。。威爺成日笑千雪真人唔係上鏡咁。。。我超期待今晚大結局
我覺得超好睇

子爵府

玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章

引用:呢套戲寫得好好,只係女主角做得太一般,表

原帖由 mongng 於 16-04-10 發表
呢套戲寫得好好,只係女主角做得太一般,表情對白都難以令人入戲,期待重拍的一日。

...
其實我覺得佢handle得好好, of cuz仲有進步空間, 但真心覺得佢好好!

triplek    發表於 16-4-10 23:52

子爵府

引用:回覆 Billyhin 的帖子係一套唔需要集集追,

原帖由 naNavy 於 16-04-11 發表
回覆 Billyhin 的帖子

係一套唔需要集集追,睇頭睇尾就夠嘅劇集。
又唔可以只係話王浩信演活既成套劇
如果女主角係貝baby , 已經唔同左la, 如果比胡杏兒做出黎效果都唔同。我覺得係選角好好,千雪同浩信既火花好好!

子爵府

引用:Quote:原帖由 mandy_QQ 於 16-04-11 發表係

原帖由 改造人 於 16-04-11 發表
唯一美中不足係佢地撲埋對方度唔係即刻緊緊相擁,而係hold住手臂咁隔咗一隔,睇時有d到喉唔到肺嘅感覺:hehe ...
係wo!

子爵府

引用:仲未抽離到,呢幾日日日都好deep,好沉重

原帖由 Billyhin 於 16-04-20 發表
仲未抽離到,呢幾日日日都好deep,好沉重
我開始又再睇。。而家第三次

首頁

尾頁

跳至