跳至

首頁

尾頁

侯爵府

我FB 係 Square Cheung,
我個仔叫Ryan

1. 場地意見 : 樓上cafe
2.日期/時間: 星期日下午
3.參與人數: 暫時2大,1b, 1小.. (睇下老公去唔去.. 如果老公唔去就1大1b)
4. 其他意見:無意見..

侯爵府

之前我約過其他BK MAMA出嚟. 係佐敦一間酒店食BUFFET.. 都OK.. D 野都幾好食...

但唔好係平日LA.. 我估好多MAMA都要番工.. 平日多數都唔得..

侯爵府

原帖由 ice3231 於 10-6-14 18:53 發表
cherry & 各位:剛剛問了w hotel~fire 只有星期1至5的lunch buffet 大人$148+10%時間下午12-2點,而kitchen星期1至5的lunch buffet 大人$228+10%時間下午12-2點,但係星期日的kitchen就要$628+10%(野食比平時有小小唔同 ...

搶咩....

侯爵府

原帖由 kat120908 於 10-6-14 19:42 發表

i also like buffet but 要照顧bb又要傾bb經(大人),bb又要講bb話,咁會好似浪費左個buffet...

這是我的意見only....

其實.. 我都同意.. 除非係2大1B 咁去.. 如果唔係萬一BB扭計.. 都幾難食到野.. 好似有D SIDE..

侯爵府

原帖由 ice3231 於 10-6-14 22:20 發表
各位bk媽媽~help!揾地方/揾地方/揾地方~~~ 錫哂你地丫

想係咩區呀?????? 油尖旺???

侯爵府

原帖由 Vandi 於 10-6-15 16:55 發表
其實 2大人 1b, 阿 b 係好"痴"身, 好跟自己的話, 根本無咩機會食到野, C6 就可以大吃大喝. (個人實際經驗)

um.... 自己抱住bb...叫c6餵...

侯爵府

原帖由 ice3231 於 10-6-15 21:03 發表
有無人有club house搞bb funtion既經驗?
我無呢方面既經驗~
但我可以幫手!!

奥運站上面交通方便ar

我大女時曾經係HOTEL 攪過... TEA BUFFET..AROUND 60人..

侯爵府

原帖由 甄叮噹 於 10-6-16 06:48 發表
嘻嘻. 日本

帶唔帶雞蛋仔去呀??

侯爵府

原帖由 ice3231 於 10-6-16 02:26 發表
四小龍係咪宇晴軒,泓景臺,昇悅居,碧海藍天&維港灣
想問邊個clubhouse較好?
價錢係點計.1 hour how much ?預計party係4個鐘,夠唔夠?趕得切book到7月某個星期日嗎?(依家乜都未定會否太趕?or 8月)

我諗我地搞 ...

4個鐘真係太多.. 3個鐘已好足夠.. 不過如果要計埋開始前後既set 場, 執場.. 將地方還原.. 4個鐘就唔多...

如果大攪.. 大家有冇諗住搵d sponser??? (例如d 尿片/糊仔既sample...)
同埋係大攪的話.. 8月會d.. 時間會鬆動d.... 如果係8月.. 我可以幫到手.. 因為放暑假我冇咁忙.. 同埋8月頭我會放假..

侯爵府

原帖由 ice3231 於 10-6-17 03:34 發表
係計埋前後set場 and清場,我睇番過去bk mama o係clubhouse搞,前後都要3~4 hours

如果各位mama想揾Sponsor
就需要1位可以負責聯絡和Sponsor溝通的mama
邊個可以幫手?

同埋Sponsor 出嚟既禮品要揾driver爸 ...

sponsor 既name list + tel. no. 我有呀... (因為想當年我都有幫手打電話/send e-mail..)
但都幾多下... 要搵幾個人一齊call / e-mail...

首頁

尾頁

跳至