美容扮靚

跳至

首頁
12345...32

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章

支持!

珍珠宮

萬0 Olay white radiance light perfecting serum 大優惠$178 , 抵嗎?

珍珠宮

me920 發表於 19-4-13 14:10
萬0 Olay white radiance light perfecting serum 大優惠$178 , 抵嗎?

等唔到大家回覆就買了。
買滿$330減$30,再送$50 ua 券。

珍珠宮

greentea000 發表於 19-4-13 23:48
台灣屈臣士有少部份產品可以順豐直運香港,而且即時計埋運費。

買dr wu 連運費都平過hk 嗎?

珍珠宮

jesswu 發表於 19-4-21 10:10
搽了snp 50spf(P++++),呢隻野貪平試,sasa特價,出乎意料地好用,不立不乾易上,佢有好淺 ...

呢張簡直白裡透紅!
想問green tea 這款防曬如何?

珍珠宮

jesswu 發表於 19-5-3 11:51
jm未答你價錢,pico combo貴架,對於我來講……
散做3k/次,但package維到7折……
...

請問你做pico 前使唔使塗麻醉藥?

珍珠宮

jesswu 發表於 19-5-3 18:34
第1次打pico不用搽麻膏,因為完全唔痛的。
第2次打combo蜂巢頭有搽20min麻膏,搽左黎打都仲有d痛
...

聽講Cosxxx 打pico 要搽一個鐘麻醉,唔知佢會打到點?

你紅左幾多日?

珍珠宮

IloveJJ 發表於 19-5-3 18:57
A妹打pico唔痛架喎!點解Cosxxx要打麻醉咁誇張既?

我剛剛ws 問左佢地客服,佢哋話因爲高能量,所以要搽麻醉。
不過我不嬲都覺得c 記係保守d

珍珠宮

IloveJJ 發表於 19-5-3 19:02
咁C記打1064有無搽麻醉呢?

佢 medical laser 唔使麻醉

珍珠宮

IloveJJ 發表於 19-5-3 19:08
1064係medical laser, pico就唔係?

佢個名係咁叫, c 的 medical laser 應該等於 a 記的1064, pico 都係叫pico

珍珠宮

Elenalan 發表於 19-5-10 22:44
我30歲前都鍾意成個牌子產品咁用,每個用一段時間,用過包括H2O+, Ipsa, Clarins, HABA, Fancl, Clinique, ...

咁點解而家唔使成個牌子用?

我好花心,好難用死同一個牌子

珍珠宮

Elenalan 發表於 19-5-10 23:06
30+後用多左醫學牌子,又花多左錢做facial, 洗面和補濕呢類就唔講究牌子了,啱用嘅用iherb,開架或free sam ...

我就每樣產品去計,例如cleansing oil用過DHC 係價錢同功效都ok就回購。

珍珠宮

Pollyowen 發表於 19-5-11 08:58
我見人可以用同一牌子用幾年或更長時間, 我覺得好勁架, 我KEEP得最耐好似係雪花秀, 不過都唔係FULL LINE咁 ...

我都用過一段短時間雪花秀,但唔係全套用。不過keep住做會員就成日收到sample, 所以都會買少少,通常買洗面,因為老公會用,用得快

同你一樣,最初有用first care, 但都想用埋手上的貨就skip, 例如我而家早上洗完面直接Clinique C, 咁就唔會再用first care

珍珠宮

Pollyowen 發表於 19-5-11 09:52
買左依本日雜,有acseine 支防曬sample

黃色那個是什麼?按摩器?

珍珠宮

有冇人用過或研究過fancl 的 aging care line?
話膠原修護喎

珍珠宮

greentea000 發表於 19-5-11 21:46
我媽用左幾年果支fancl cream dx,後尾改版後無左。ba話fancl bc night intensive cream接近,我望完成份 ...

咁Elemis 呢?佢都好似sell 增加骨膠原,但佢又係標榜比較天然

珍珠宮

Elenalan 發表於 19-5-12 11:06
已經係十幾年前嘅事,20頭有用過2年Hydra Zen補濕系列,20中有用過Blanc Expert美白系列,做過2年Lancome ...

我都用過hydra zen, 當年覺得好用,不過而家應該唔夠,年紀大需求唔同了

珍珠宮

Elenalan 發表於 19-5-12 14:19
你仲有冇去做Aquapure facial? 我最近搵到間話做足4個機頭full set Aquapure facial, $398試做,喺D2 Plac ...

我最後冇試到呀,因為那個月a記有hydra facial 優惠,去了做hydra facial

珍珠宮

Elenalan 發表於 19-5-12 18:07
我今年做姊妹,所以想買高coverage粉底,我買MAC Studio Fix Fluid! 激讚 medium to full ...
而家做姊妹唔係新娘包埋化妝?

珍珠宮

Elenalan 發表於 19-5-12 21:03
新娘有包,但我覺得自己化靚d,加上我唔想用人地d化妝品/用具。

咁又係,如果自己識化梗係自己啱心水d.

不過我唔係好識

首頁
12345...32

尾頁

跳至