跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 06年6月6日媽媽請進

hi, 我亞女yoyo都黎報到呀......我記得啦hoho127個b係仔仔呀.

yoyo在37w2d搶住係呢個o甘易記既日子出世, 所以出來時好輕lor, 得2.365kg咋, o甘你地呢 ???

大宅

嘩, 原來暫時都有2 boys&2 girls.

頂級美人我地都係住將軍澳wor, 你住邊架??

大宅

喂, 我地個b4個月, 重要係中秋節添, 真係快樂啦.

你地個b識轉身末? 我個轉來轉去都未得, 淨係識打則身咋.

大宅

好呀!!我地都住得好近wor, 我成日都係新都城"泡"家, 個白免燈籠, 你地同亞b影左相未呀???

elainelam6868 寫道:
頂級美人& prutong:

Hi,我都係住係將軍澳-寶林,有機會大家帶埋bb出來玩呀.

大宅

O甘你地想邊個星期日呀?? 講個日子來夾一夾睇下得唔得.

頂級美人& prutong:

因為我要返工,所以我只會在星期日"泡"新都城,仲要隔個星期日,因為一個月我要帶亞仔返婆婆度兩次,一係約定一個星期日大家出來見下呀.

大宅

29/10應該無問題, 飲荼會唔會迫呢, 因為我地3個B, 如果個個都坐車仔的話.... 邊間酒樓好??

我個女在梁淑芳度打針, 但會在健康院做監察, 不過都幾求其, 14/10返左去, 重6.03KG咋, 望下紅色波波同埋睇下手仔會唔會伸手找玩具O甘.

我今日都要請假同亞女睇醫生, 我諗佢冷親... :cry:

大宅

開放日?? 咩時間 ?? 係唔係就o甘行入去就得??? 可能我都會去(目及)下.

其實elainlam個b係幾號出世呢..

My daughter saw the doctor. she is better.

大宅

我都想去, 但未決定, 可能同姑仔去, 因她個女明年讀書, 都未決定報邊間. 要諗諗先, 或者到時call你地見下面啦..

大宅

明天應該去唔倒啦....因為公司要O.T. :-(

大宅

頂級美人 寫道:
嘩.........音公囉..........星期六都要o.t. ......咩公司黎架.....

CHEAP 公司

大宅

O甘多.."一大渲藥"....因咩事??? 你睇邊個E生???

你有無去到參觀幼稚園呀, 好唔好??

頂級美人 寫道:
我呀b終於病咗........要食一大渣藥

大宅

頂級美人& elainelam, 我地可以明天見啦 , 你地會唔會推車仔???

大宅

你地個B食糊仔未??? 食咩牌子, 我重係考慮緊..

大宅

elaine & wendy 收到e-mail 未???

我個女都食糊仔啦, 都ok肯食, 不過我比1-2匙試下咋, 想買healthy times 但tko百佳成日無貨...所以食住nestle sample先.

大宅

見其他日子既BB都有約出來, 不如我地666BB都見下面lor, 唔知大家有無興趣呢??? 大家提出時間&地點啦.

大宅

暫時有3個媽咪回應我, 其實大家想咩時間&地點會方便呢, 我&頂級美人住TKO, kenzo就住荃灣.

joelleyu: 唔知你住邊區?? 如果你驚miss左個meeting, 你唔介意的話, 你可以pm phone no. 比我, 決定左聯絡你lor.

大宅

elaine

更係得啦, 不過都係初步計劃啫, 未confirm時間&地點, 諗住在度約, 人少d, 易handle d麻, 大家都係想傾下計, 交流下湊b心得. 你有無咩好地方提議呀???

我發覺060606既媽咪都幾勤力做野, 好少上來, 唔似得我呢個懶鬼, 明明公司好多野末做, 都要偷偷地上網"目及"野, 真係唔好比老闆知呀

prutong:

我可唔可以帶埋我個060607的bb join埋你地個約會呀?

大宅

resigned??? o甘好景..... 你公司請唔請人呀???我想轉工wor.

大宅

BB在2個幾月介左啦...但每晚3-5點總要扭0下先得, 同佢換片或比d水佢飲, 就可以再瞓過.

大宅

我覺得佢"牛"緊, 唔知係唔係.

首頁

尾頁

跳至