跳至

首頁

尾頁

男爵府

純粹路過, 見版主的回答有幾個疑點, 希望版主解答澄清,否則只令人更感疑惑:
1. 一般來講, 你要別人過數給你你才會告訴戶口號碼給別人, 相反你過數給別人又何需人家知道你的戶口號碼?
2. 版主聲稱自己並非管錢而質疑財務為何要將餘款退給她, 但為何12歲以下小童有退款版主又願意接收並把老公的戶口給了財務?
3. 我不清楚版主夫婦之間財務如何處理,但若我老公戶口忽然有一筆千多元的"不明來歷"款項存入戶口,相信他亦會告訴我吧。 或許版主夫婦視錢財如糞土, 從不理會戶口的狀況。
4. 版主能者多勞, 沒時間check自己戶口確實合情合理。但財務稱曾email入數證明給版主, 難道版主連email亦沒有時間check? 或許版主心繫BK只會花時間處理版務, 若果如此建議財務將入數證明直接post上BK,相信版主應有時間處理吧。

男爵府

噢! 剛發覺大臣子暫時不再是版主,小妹應稱回大臣子了。

男爵府

我記得老師話過講大話係好容易前言不對後語架!

原帖由 LaLaLand 於 09-12-9 11:59 PM 發表
wkwok01話:
於是我便於11月初根據大臣子的指示,把餘款存入大臣子先生的賬戶.入賬後我把收據scan給大臣子e-mail account,而大臣子亦有致電給我確認我已過數.

大*子,
請你回應你是否
有致電給wkwok01確認已過數.

你不停 ...

男爵府

銀行就黎關門喇!要去銀行嘅"朋友"要快d喇!

男爵府

不如老老實實講晒出黎, 睇下大家搵唔搵到理由要原諒你好過喇!

男爵府

等咗成日都等唔到佢上黎, 睇黎銀行條隊真係好長下!!

男爵府

原帖由 tytma 於 09-12-10 06:41 PM 發表

OSIM
佢個間BANK係瑞士,剛開工........

咁都俾你諗到, 又睇下佢間銀行係唔係係瑞士先!

男爵府

哈哈!依家有人證添, 咁即係好明顯有人一開始就講大話喇!

請大臣考慮佢是否還適合擔當版主一職!

男爵府

有成百個媽咪咁多, 可能未必個個都成日上BK, 可否考慮出email通知大家, 請大家於指定日子前上黎表態?

首頁

尾頁

跳至