跳至

首頁

尾頁

大宅

虎到金來勳章 牛年勳章 育兒性格勳章 熱血勳章 畀面勳章

我冇報合一堂呀, 早於 8月想報時, 佢話唔收細 b, form 都唔收, 就已經放棄左呢間學校

原帖由 Emily_fung 於 09-12-3 14:50 發表
我今日終於收到合一堂信拉,你收到未

大宅

我已經收到聖心既信了, 唔收呀, too bad

大宅

佢都 ok 既, 係做手工唔得 law, 好似冇咩興趣咁, 故仔個 part 就一半半啦, 專心程度好過上次 in 靈糧, 表現最好就係玩車同爬架 law

原帖由 Emily_fung 於 09-12-6 22:44 發表
我未收到阿.....不過而加總叫有間收左都好D,你個女in美善in成點阿

大宅

咁我個女都凍過水了

原帖由 新地 於 09-12-8 09:47 發表
我女星期六突然發高燒, 所以去唔到崇真美善in, 本佢安排我星期一去, 但女女仲未好返, 加上我攞假有D困難, 咁我多口問主任攞多D資料, 原來上午班只收60個位, 其中20個會預留俾現在讀N1嘅學生, 40個位裡面會首選有哥 ...

大宅

我個女都係下午呀, 所以我應該唔讀呢間了

原帖由 Emily_fung 於 09-12-10 19:07 發表
我個女都系下午,我都好開心,到時我搬去個度,校車費都可以悭翻

首頁

尾頁

跳至