夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 天蠍座媽媽...

大家好, 見到哩個topic真係好開心呀, 我好想生返個天蠍女女, 不過遲左。
我真係幾惡架, 不過剩係對屋企人, 無鬼用。哈哈哈。
10/28 -superlover_mak,babyhowie,
10/31 -小妮子,vickym,ivy_lau
11/5 - vinccilau
11/6 -kk1706
11/7 - CHKWAN, Little_Sandy, 心心媽媽
11/8 - ABCD媽咪
11/9 - mickeywinnie3, wig
11/10 - Pui_Pui , mycathy
11/12 - shan999,oknsca, mikitten
11/14 -tammyhw
11/15 - 聰明豆
11/17 - kfwong, uran
11/19 - 羊羊
11/21-小詹
11/22- loloma, winbee
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

子爵府

我非常鐘意自己個星座, 覺得女仔係天蠍座真係好正。

星座成日話天蠍座既人記仇又會報復, 我又唔係太忍同, 記仇可能有少少啦, 但就唔會報復囉。
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

子爵府

PINKAVA 寫道:
我又唔明, list 個 name table 又有咩用呢, 要真係交流傾計先實際丫麻。

子爵府

嘻嘻, 唔好笑我, 我讀書時都幾多人追架, 我識既天蠍女朋友又係多人追既。
PINKAVA 寫道:
mycathy

夠話天蠍座好性感, 性慾強, 吸引人, 多2性追求啦====> 我又唔覺喎。

[size=small]有個問題想問咁多位, "天蠍座媽媽..."同"夫婦情感"有咩關係呢?

子爵府

superlover_mak,
我同老公又唔會成日吵喎, 我地既關係係越來越好果隻, 結婚後仲好過結婚前, 我係好惡, 但唔會成日閙佢喎, 咁妳要控制下啦, 邊個男人鐘意俾人閙呀, 多數受軟唔受硬架。

我又想問下大家, 係唔係有d咩都要即刻解決, 例如同老公有argue, or佢激親妳地, 都要即日解決, 我有時同件餅有argue, or俾佢激親, 都要三口六面講清楚or tam返我(我會俾機會佢), 先去瞓架。人地話哩d係天蠍座既性格喎。

子爵府

我地結婚時都有做家務既問題, 因為兩個都唔鐘意做, 但當然我都係會做多d啦, 最後頂唔順, 咪請鐘點囉。

我同老公吵得最多既係佢唔夠浪漫,細心囉。

子爵府

我又係情緒化呀~! 好易開心好易唔開心。 :-(

子爵府

superlover_mak,
咁妳男朋友又衰d既, 做咩閙妳, 妳試下溫柔d對佢囉, 等佢心軟囉, 兩公婆(男女朋友)唔好計咁多囉, 唔好計邊個做多, 邊個做少囉, 除非佢真係好好好過份。
如果我老公閙(話)我, 我會嬲, 會唔出聲, 唔彩佢, 唔會同佢吵, 跟住佢知我嬲就會收。

子爵府

我係好心軟架, 所以我要控制自己唔好去d 好鐘意sale野既地方, 好似美容院咁, 如果發現成日sale野, 即使未做晒我都可以give up, 唔再去, 因為唔識拒絕人。(不過可能開始大個, 都好左好多)

我又係佔有慾好強, 自尊心又好強。

子爵府

堯堯豬媽,
哈, 有緣喎, 我地同年同月出世喎, 前後差三日。

硬頸所以吸引男仔, 可能係架, 有d 野蠻女友feel ma, 哈哈哈。

仲有, 妳地有無俾人話過: 俾人覺得係比較高豆既女仔, 唔夠膽追呀, 有種不可侵犯既感覺。我覺得天蠍座有d咁既感覺。

子爵府

堯堯豬媽,
有時入去搭唔到咀呀, 我會努力既LA。

係呀係呀, 我老公依家仲成日投訴我以前點樣唔SHOW佢呀。哈哈哈。

子爵府

堯堯豬媽,
哈哈哈, 我都容唔到第二個女人既, 初初拍拖搵到D前女友既相, 我見一次就嬲一次, 結果佢頂唔順自己扔晒。

子爵府

未閙過交真係令人羨慕, 妳地兩個肯定都係好溫文既人。

我同老公都無話大吵大閙既果d閙交, 但大大聲既爭論就一定有。

superlover, 時間係快到妳唔相信架, 我計下都識左老公十幾年, 唔計都唔覺呀。

子爵府

小烏龜,
多謝妳讚我個女呀
我囡囡係03-12-31同妳女女差一日, 都好有緣喎。
小烏龜 寫道:
mycathy原來你同我係同月同日生日,點解我會認識你因為我以前成日上慧兒雅聚不過我冇留言只係得個睇字 ,我記得你的原因係我覺得你囡囡好可愛
我囡囡係2004-1-1出世的,其實我好少會留言但係睇到有人同自己同一日生日當然要講聲

子爵府

bluemouse,
傷心係一定既, 但保重自己, 上天會再安排一個可愛bb俾妳既, 養好身體最緊要。

子爵府

我被個女控制到eq越來越高, 無辦法啦~!

想問下咁多位天蠍女, 妳地對仔女又係咩態度呢。

我對個女都幾惡架, 對佢最嚴既人既我, 但又最鐘意攬住佢來錫。好矛盾。

子爵府

少氣? 可能自尊心強, 我唔俾人話得, 咁可能叫小氣。

記仇, 少少啦, 會記得哩個人對我唔好, 但d細節就唔記得囉。

子爵府

我都係做左人媽咪之後用錢慬慎左好多。

妳地係唔係會付出晒俾老公仔女架, 有好野都留俾老公同仔女, 唔知係唔係天蠍座既特性呢?

生小朋友無話天唔天職既, 最緊要係自己點諗, 有無信心, 因為哩個係好大既責任。

首頁

尾頁

跳至