潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

叻叻勳章 爸B勳章

引用:版主:我覺得好麻煩囉,+講真,+活躍開潮版既j

原帖由 littlecheung 於 12-06-19 發表
版主:

我覺得好麻煩囉, 講真, 活躍開潮版既jm, 有8成以上係鐘意傾品牌, 你不如開個一版係"名牌專區"比我地 ...
完全同意呀!!唔好搞成咁啦!妳関咗嘅帖子又冇得回覆,又何來可以繼續討論落去呢!名牌都係潮流一種,而家潮流係興H,咁大家又鍾意,有乜問題先!版主求求妳啦!

男爵府

叻叻勳章 爸B勳章

引用:Quote:alecmargaret+發表於+12-6-19+21:10+

原帖由 littlecheung 於 12-06-19 發表
我覺得版主應該係為呢版既主流人仕利益做大前提, 唔好為左一小撮唔抵得人既講二句, 又走去左隔壁我地, 咁樣 ...
可能遲D連石頭都唔比講呀!

男爵府

叻叻勳章 爸B勳章

引用:其實仲可唔可以喺呢區以外開題講H呀? +

原帖由 lengkwan 於 12-06-19 發表
其實仲可唔可以喺呢區以外開題講H呀?
我都想知呀!搞到我剛買到嘅絲巾板嘅bracelets都唔敢post上嚟同大家分享呀!

男爵府

叻叻勳章 爸B勳章

引用:Quote:原帖由 alecmargaret 於 12-06-19 發

原帖由 peepee 於 12-06-19 發表
係米 Hermes.com US站個條?我今朝都落左order! 要左紅色!你呢?
我係uk個web到買,三款都買晒呀!

男爵府

叻叻勳章 爸B勳章

引用:Quote:alecmargaret 發表於 12-6-19 22:27

原帖由 starz~ 於 12-06-19 發表
please show me your bracelets!!!
今日戴左呢條,不過唔知點縛條帶好,遲D先post埋個兩條啦,見到而家嗰forum咁,真係冇晒mood呀!:;pppp:

男爵府

叻叻勳章 爸B勳章

引用:Quote:原帖由 alecmargaret 於 12-06-20 發

原帖由 peepee 於 12-06-20 發表
我打算掛袋用
係tPF到有人提議當頸鏈同腳鏈!

男爵府

叻叻勳章 爸B勳章

回覆 回覆:Grosgrain的帖子

congrats ah! This is the bag i want, rang london selfridges today but was told it sold yesterday.....so sad!

男爵府

叻叻勳章 爸B勳章

引用:Tosca 22cm

原帖由 alicewanc 於 12-06-20 發表
Tosca 22cm
tosca picotin 超正呀!恭喜晒!我明天都會收到我係網到訂既shoulder GP呀!不過暫時唔会post上來,費是比人講啦!

男爵府

叻叻勳章 爸B勳章

引用:Quote:原帖由+alecmargaret+於+12-06-20+發

唉喲,放啦放啦,唔好俾人影響我地,shoulder GP 係咪canvas 架?咩colour ,我有個GP 36,但上膊窄窄地,我 ...
$112美金換到心頭好唔貴啦!我個shoulder GP係canvas黎呀!好似未有全皮version住,色係bougainvillea呀!我見條帶係長好多咁可以容易啲上膊,所以見平平地買黎試下。其實我重等緊picotin呀!希望可以快啲有貨啦!

男爵府

叻叻勳章 爸B勳章

引用:Quote:原帖由+alecmargaret+於+12-06-20+發

我都想買啊,但香港買到機會好小我諗住再買不到就買cabag,但近來cabag都好少見

...
但係cabag嗰款我麻麻地鍾意,返而想想地買Evelyne lll, 因為想要個斜揹袋,係網見到個Rose Jaipur好靚,心郁郁想咗一陣就比人買咗啦!真係手快有手慢冇!

男爵府

叻叻勳章 爸B勳章

引用:Quote:alicewanc+發表於+12-6-20+11:18+多

原帖由 jarjane 於 12-06-20 發表
Tosca picotin
我朋友在London幫我揾緊 ,希望我都可以擁有
...
昨日係倫敦selfridges 有黃色picotin22呀,試下叫你朋友打去睇下賣咗未啦!黃色幾靚𠺢!

男爵府

叻叻勳章 爸B勳章

give me five , 我都搵緊29cm evelyne., 我搵緊個雙色,想特別d,如果無blue Jean ,我都殺

...
雙色未見過,個袋身紅色條帶係黑紅雙色就見過,但唔想再要紅色啦!blue jean好似個網有喎,不過唔知賣咗未,其實藍色都幾好睇,又容易襯衫,又要考慮下先!

男爵府

叻叻勳章 爸B勳章

芥末黃???我見過18cm,隻色真係好靚架,
我固可能係,最衰住得遠,如果唔係一定走唔出我五指山呀!

男爵府

叻叻勳章 爸B勳章

引用:Quote:原帖由+alicewanc+於+12-06-20+發表

原帖由 trin527 於 12-06-20 發表
係呀,上星期on-line 買咗,留咗2個電話,親戚冇接,咁佢地call 我,又聽唔到留言,以為佢會再call 事旦一 ...
我都有人打電話來double check呀!個lady都係好有禮貌𠺢!我係肥c9一名,所以普通GP 係上唔到我個膊呀!
希望妳快啲收到妳個袋啦!

男爵府

叻叻勳章 爸B勳章

引用:So+you+ordered+from+uk+Hermes+page?++How

原帖由 picture 於 12-06-20 發表
So you ordered from uk Hermes page? How much for canvas GP 36?

Only ship within the uk?
For normal GP canvas is £1250, shoulder GP is £1280 and they only ship within uk and eu countries.

首頁

尾頁

跳至