自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:不好意思...我不知有沒有人理會或明白..我

原帖由 jasmine. 於 14-07-11 發表
不好意思...我不知有沒有人理會或明白..我只是不知可以和誰分享這一刻心情..每次發作我都偷偷自己哭,因為 ...
我未生bb之前都係,靠類固醇過日。老人家話生bb會換血。。。不過我生完又真係好左。所以,你辛苦,我明白!加油!
你洗面冲涼用咩架?試下DIY既紫草皀呀, 如果你唔識整又無興趣學,你可以去d DIY舖度買,對濕疹皮膚有幫助架。擦面cream都試下自己學呀,易到無朋友,甜杏仁油整既敏感皮膚cream好好,bb都適用。洋甘菊花水對敏感性皮膚好好,唔刺激,可以用黎做cream, 又可以直接當爽膚水用。自己整連抗菌剂都唔落,每次整小小,起碼遠離化學成份先

大宅

引用:Quote:原帖由+wan0526+於+14-07-11+發表我

原帖由 PinPin 於 14-07-11 發表
唔好意思,我想問下邊度有DIY店?我睇完活得好easy,心思思想整cream同潤唇膏

...
其實好多架宜家,你上網一打DIY就大把。不過,有一間係yahoo一查排頭幾位既ali乜乜你就要小心,我上左, hea爆都算, 因為我本身識,想學多d, 所以一聽有d野就知她唔想教真野。

大宅

引用:我都試過幾年好飲你咁。試左好多話醫濕疹嘅

原帖由 callmepls 於 14-07-11 發表
我都試過幾年好飲你咁。
試左好多話醫濕疹嘅護膚品,例如avexx,qv ,seba,都唔得,後來我用左sk2神仙水幾年 ...
不過skx 敏感皮膚要小心用,相對刺激。

首頁

尾頁

跳至