自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

金像獎頒獎典禮既入圍電影當中,你睇過幾多套?

我只係睇過大丈夫,即毛毛果套,其他全部未睇過
父子拿咗幾個獎,係咪真係咁好睇呢?

男爵府

Re: 金像獎頒獎典禮既入圍電影當中,你睇過幾多套?

oh..................我諗住我已經睇得戲少,原來有你陪我
appleyuen 寫道:
1套都冇睇過

男爵府

咦!你無睇父子喎,係咪唔好睇呢?
Panny8856 寫道:
我睇過
1.c9唔易做
2.大丈夫
3.我要成名
4.滿城盡帶黃金甲
5.傷城
6.墨攻
7.霍元甲
8.黑社會以和為貴

全部都係睇碟

男爵府

其實我只係睇過一部,就係only you,我唔記得中文名.
appleyuen 寫道:
我多數睇韓劇多 你有冇睇過 好好睇架

男爵府

我都有打算睇,睇吓係咪真係咁好睇.
Panny8856 寫道:
初初以為父子唔好睇,e+攞咁多奬,要租黎睇吓先

男爵府

咁我都買師奶唔易做嚟睇吓,話哂自己都係師奶一名. [quote]
cheerio 寫道:
父子..未睇時好期望...睇完好失望
可能接受唔到咁叫父子....情

c9唔2做係飛機上面睇, 還可以...
其餘都無睇過.... [quote]

男爵府

我都好耐無入戲院睇戲,多數都係買碟睇,最近嗰次入戲院都係睇魔怪屋&反斗車王
召藥師 寫道:
我一套都冇睇過,個生左細路咁耐就有咁耐冇入戲院睇戲,港產片好多年冇睇,係朋友借過vcd我睇過下。

男爵府

原來影視嗰邊啲人話有好多床上戲,咁咪唔可以同小朋友一齊睇囉!
stella.yam 寫道:

我覺得父子好好睇呀!郭富城同吳景滔都做得好好!

首頁

尾頁

跳至