自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

本人都是世界盃球迷, 記得2006年剛剛囝囝出世, 裝了有線差不多睇足咁多場, 世界盃陪我坐月+喂夜奶, 但有線易請難送, 所以今年都無裝, 真是好失落 無天理, 香港點解無提供在家中有免費世界盃睇 是否上網可世盃 有無網頁提供, 請PM我, 謝謝!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我想全世界大部分國家都是免費睇世盃, 其實政府橫掂都晒咁多錢攪補選和起錨, 應該幫吓我吔D立稅人攪吓福利, 晒D錢令港人可免費睇到世盃!
原帖由 玉桂貓 於 10-6-12 03:34 發表
咁想睇咪比錢囉。
我都唔明你地嘈乜。

有要睇,又唔想比錢。

洗唔洗政府買起有線,
等全港人都唔洗比錢就有得睇?

瑪瑙宮

最賤有線都唔放D入球片段俾2間免費電台, 連新聞都無得播!

瑪瑙宮

現在我都等緊睇英格蘭對美國, 睇吓英格蘭點

瑪瑙宮

大家今晚睇唔睇德國對澳州呀 我想德國應該睇高幾線, 不過今晚收爐, 昨晚睇完英格蘭點和波, 睇到淩晨4點半! 要留番彈藥睇我的至愛巴西(15/6)!

瑪瑙宮

最好用PM俾人, 因可能會有些無間道在你左右 如果唔係會俾人刪除條LINK, 就慘"家"啦!
原帖由 annieyuen87 於 10-6-14 16:29 發表
我依家都係上網睇...我想問如果放條link上黎係咪唔得ga????

瑪瑙宮

大家講過信字, 希望唔會啦!
原帖由 newbiee 於 10-6-14 16:38 發表

見你咁講, 我又諗起, 如果叫你pm比佢個位係無間道咁點算........會唔會比人block埋

瑪瑙宮

今晚7:30荷蘭對丹麥, 睇吓荷蘭今年係咪咁勁!

首頁

尾頁

跳至