興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆 nintendo 的帖子

你講得好o岩,MB vs BMW, 各有所好,我都係想知邊部多濕碎野壞囉。

子爵府

回覆 A346 的帖子

你認為我有咩唔明, 因而要去買iPhone 4?
iPhone 4 用家層次真係低d嗎?

子爵府

Samsung最新款要抄iPhone一粒幾年前已經有o既button, 唔係蠢, 而係Samsung覺得呢粒button設計上有佢優勝之處, 先會抄, functional o既野, 要跟外觀上o既design分開。

如果Samsung俾Apple告copyright infringement, 我地仍要不屑Apple? 還是不屑Samsung咁戇居?

我都係以事論事, 與用邊部手機無關, 請見諒。

子爵府

回覆 A346 的帖子

A346, 你唔好咁忟啦! 唔問, 又點會收集到咁多意見呢?! 聽左咁多聲音後,真係幫到我架, 至少我已經飛走左好多部機, 剩底GSII & iPhone 4, 而Moto就係次選囉。曾經, 我都對LG Optimus好心儀架, 去摸過d機後, 冇晒幻想啦.

子爵府

A346:

雖然GSII冇iPhone 4咁好渣手, 但overall係較多方便, mon大d又靚d, 可惜冇現貨啦。

子爵府

引用:可以肯定講既係,其他公司都係縮頭烏龜罷。

原帖由 眼訓 於 11-06-23 發表
可以肯定講既係,其他公司都係縮頭烏龜罷。
唔係見到iPhone有市,其他廠會ban ban聲整d咁既電話出來喎。
N ...
請問你有無用smartphone? 如果有,邊一款?

子爵府

回覆:hchu06 的帖子

我冇iPhone, 係cheap cheap iPod Touch

首頁

尾頁

跳至