親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆:元朗大棠摘士多啤梨好搵笨!下次唔會再去

摘士多啤梨大棠應該係全香港最貴一間

去大棠我地通常只係燒烤+餵魚/小動物+爬繩網等,抵玩好多

伯爵府

引用:回覆+Ocean419+的帖子請問大棠邊到有你所講

原帖由 btjk 於 15-03-02 發表
回覆 Ocean419 的帖子

請問大棠邊到有你所講嘅野玩?同埋幾錢?燒烤係任食場定自己帶去燒? ...
全名是大棠有機生態園,好近冰雪節。上週未去燒烤是計燒烤包$95一個,我地3大2小買左4個燒烤包都食得好飽。買燒烤包再買遊戲卷$50張有3格,跳彈床餵魚和小動物坐牛車等都是用一格,騎馬同有d手工就要用2格。

伯爵府

引用:回覆+Ocean419+的帖子唔該哂,上左佢個網站,

唔該哂,上左佢個網站,好似好正喎,下次可以同朋友一齊去,唔該哂 ...
You are welcome. 不過果到交通唔方便,搭巴士要行15分鐘,泊車要80一曰。除左泊車同strawberry picking 貴d之外,其餘活動同食物都唔貴

伯爵府

引用:回覆+Ocean419+的帖子唔該哂,上左佢個網站,

唔該哂,上左佢個網站,好似好正喎,下次可以同朋友一齊去,唔該哂 ...
仲有佢d燒烤包全部係肉一d菜都冇,我見有人自備錫紙粟米蕃薯仔同椰菜等

伯爵府

引用:Quote:Ocean419+發表於+15-3-3+10:32+You+a

原帖由 guatma 於 15-03-10 發表
我想問果度泊車唔係唔使錢既咩?

而家要80蚊一日?
係呀泊車$80/日,淨入場$30/人,如果燒烤$95/人就包入場費,遊戲卷$50/3張。

其實我覺得價錢ok,上次3大2小買左4個燒烤+2張遊戲卷+泊車都是$5xx。 如果去錦田淨燒烤已經差不多呢個價,冇free playground 每樣遊戲幾十加埋最少要$800/曰

首頁

尾頁

跳至