跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

winniecat, 你好 !
想請問你係點樣報威院既照顧初生嬰兒講座架? 我好有興趣呀。THX!

伯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 winniecat~ 於 7/2/2011 11:44 發表
你去覆診時,係新舊症登記對面,有D file, 可以隨便拿來看,入邊有申請表的,填好你想上堂既日期(威院通常係week day),交返俾佢地登記處的職員,跟住佢地會俾返張confirmation 你.就咁~ ...

唔該哂你呀 ~~!!!

伯爵府

回覆 114# winniecat 的文章

謝謝提醒 !! ^^
我公司好多規矩, 係產檢先可以申請sick leave, 聽講座就無啦, 要扣自己d 假囉。
不過我點都會去聽下講座, 因為我係新手, 又係高齡, 又冇長輩可以幫手, 所以一定要自我增值~~

伯爵府

回覆 117# winniecat~ 的文章

我啱啱click 去睇過, 已經 full 左啦

伯爵府

原帖由 winniecat~ 於 21/2/2011 11:48 發表

你得閒去登記左先呀, 我見佢4月8日又有,如果今次FULL左,佢可能會TURN你去下一次既. 3月4日既佢話今個星期會出CONFIRMATION

thank you~~

首頁

尾頁

跳至