懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

我出咗好多次, 都出唔到呀.

大宅

我出咗好多次, 又出唔到呀.

大宅

今日大家都無咁早上嚟喎…

大宅

各位,

唔好意思呀, 我屋企九風球之後上唔到網, 我依家偷偷地上嚟交代聲先.

Bbear,
祝你順利呀!!
記得報平安呀.

Pyepye,
你供咗個乜嘢course?
你呀, 話你好多次, 唔好動氣呀嘛.你一嬲, bb以為你嬲佢架, 我個朋友就係一鬧完學生之後, 又頂氣門, 又想嘔, 又頭暈呀,
直到大女一同bb, 你唔駛驚呀, 媽咪唔係鬧你呀. 你放心啦, 我朋友既唔舒服先無咗咋.

Belle,
我個trip麻麻地, 一返嚟都散哂啦. 無買咖啡呀.
因為聽我家姐話, 越南咖啡偏苦, 所以無買嚟試呀.

講開工人, 我鄰居又係話佢工人好懶, 踢極都唔郁, 激死佢呀.
你身體好嗎?
你奶奶既事, 唔好咁嬲啦, 你應該再攞多啲返嚟, 多到你老公頂唔順, 由佢出聲, 又佢緊張呀嘛.

大宅

Hcbb,
, 好耐無見你啦, 你梗係忙爆咗啦!!
你個bb大咗好多喎!

Beku,
如果你真係可以陪小朋友兩三年, 咁對小朋友真係好好呀, 佢哋既發展會多好多架.

Baby,
, 有反應啦喎, 係咪好有安全感呢? 係咪好實在呢?
祈禱呀, bb一齊祈禱呀.
bb自己都要祈呀!!

唔駛咁急見醫生啦, bb培養吓感情先呀嘛.

Heygirl,
會漏口水係消化系統唔好, 或者叫做脾胃差. 同燥無關.
你囝囝既事, 似乎越嚟越光明啦喎, 咁記得為細b營造番個舒服開心環境俾佢喺肚內成長啦, 咁出嚟後就易揍啦!
你個仔係咪無胃口呀? 對唔住哂都食唔落, 了解吓好喎, 會唔會係喉嚨唔舒服, 一食嘢就磨擦到, 或有風, 頂住唔落格等等
, 不過有時又真係唔明佢地諗乜架….

Concat,
?
你去美孚都得? 咁不如就美孚啦.
等我去揾啲實在啲既資料先.

Hapig,
你有無新消息呀?
你身體點呀??
上嚟見見面得唔得呀?

大宅

各位,
唔好意思, 開學實在好多嘢做, 啱單止唔得閒上嚟, 連check email, 留言都唔得, 實在好唔夠時間做嘢呀.

Heygirl,
唉, 我今年大大哋鑊呀. 又合作學習, 又高階思為, 又接手傳媒教育, 又同個唔做嘢 仲要叫你唔好做嘢既人合作, 呢個人仲要教我嗰班數學呀.
另外, 有個要接受電療既同事教我班中文…
我真係死得啦…

Pyepye,
唔好意思呀, 咁耐都未可以揾番你食飯…
唉, 我諗我要十月尾先有得諗啦.

Baby,
Hcg靚唔靚呀?
合格嗎?
你呀, 依家唔應該諗做唔做賢妻良母, 專心養B先呀.

Hapig,
唔好意思呀, 無關心過你, 你好嗎?
工作要小心呀.

學校知道你既情況未??

HCBB,
喂喂, 你個仔好吸引喎, 又白又滑, 好厲害!!

Q4,
無交功課咁耐, 咁咪有好多貨囉?
一定會一擊即中啦!
唔好鬧交, 諗吓以前啲開心嘢先!

Belle,
你個印印咁好?
可唔可以話我知點揾架?
我鄰居好需要喎.

各位,
又要唔好意思啦. 實在無時間睇哂, 我要走啦.

大宅

testing...

大宅

waiting ..

大宅

keep moving

大宅

help........

大宅

各位,
唔好意思, 開學實在好多嘢做, 啱單止唔得閒上嚟, 連check email, 留言都唔得, 實在好唔夠時間做嘢呀.

Heygirl,
唉, 我今年大大哋鑊呀. 又合作學習, 又高階思為, 又接手傳媒教育, 又同個唔做嘢 仲要叫你唔好做嘢既人合作, 呢個人仲要教我嗰班數學呀.
另外, 有個要接受電療既同事教我班中文…
我真係死得啦…

Pyepye,
唔好意思呀, 咁耐都未可以揾番你食飯…
唉, 我諗我要十月尾先有得諗啦.

Baby,
Hcg靚唔靚呀?
合格嗎?
你呀, 依家唔應該諗做唔做賢妻良母, 專心養B先呀.

Hapig,
唔好意思呀, 無關心過你, 你好嗎?
工作要小心呀.

學校知道你既情況未??

HCBB,
喂喂, 你個仔好吸引喎, 又白又滑, 好厲害!!

Q4,
無交功課咁耐, 咁咪有好多貨囉?
一定會一擊即中啦!
唔好鬧交, 諗吓以前啲開心嘢先!

Belle,
你個印印咁好?
可唔可以話我知點揾架?
我鄰居好需要喎.

各位,
又要唔好意思啦. 實在無時間睇哂, 我要走啦.

首頁

尾頁

跳至