跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

嘩~~ 我同你幾乎一模一樣呀~~
只係我既預產期係12月13日(政府)
我而家38周, 我星期六去檢查, 又係BB頭同腳都唔係好大, 36周左右, 5.5磅~
同埋又係呢幾日郁得少左, 前排仲每日1,2個鐘就已經夠10下胎動, 而家要幾個鐘先夠! 仲要唔係大力果隻, 只係輕輕頂下咁~~

我都想B女快D出黎, 等我可以谷肥佢~~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

原帖由 kklum 於 10-11-29 17:32 發表
真係一模一樣呀!!咁你醫生有冇要你催生?!
我BB最大「獲「係3星期冇大個,keep住個size......

你係邊間生?!

有呀~~ 政府產檢果陣, 醫生話我有妊娠糖尿, 足40周就會同我催生架啦~
如果中間血糖高左(不受控)亦都會同我催生!

我個B都唔好得幾多, 3,4w黎只係重左0.5kg....

我係廣華呀~~ 你呢?

珍珠宮

原帖由 candice001 於 10-11-30 12:06 發表
我等到病左! 感冒中, 又唔想睇醫生食藥, 唔知點好!

我前2個星期都病左, 最後頂唔順去睇醫生, 食左幾次藥, 見冇咁辛苦就唔食啦~~

我有問過D醫生, D藥對BB冇影響, 同埋去到咁後期, 所有野都READY好, 都唔驚D感冒菌會影響到BB~~

首頁

尾頁

跳至