夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

嘩!!! 真係萬千世界, 乜人都有!!!

未見過d面皮咁厚既, 人地拒絕都仲可以話去到你門口, 你唔理都唔得.....

樓主, 真係要2手準備呀, 到時萬一比佢入到黎, 趕極都唔走, 真係要諗諗計點樣趕走佢!!

而且比得佢入屋, 佢肯定唔會同你客氣, 當正係自己屋企一樣, 所有野都自己既咁樣!!
因為我老公個弟婦又係大陸人, 入到黎我屋企, 唔除鞋, 隻手濕一濕水就拉十幾張廚紙黎抺, 仲串我買d廚紙係cheap野!!!

仲有呢, 其實你想唔想將你bb d野留比佢? 如果唔想既, 不如話留返下一胎啦! 比我寧願拎去d 2手bb用品店半賣半送, 都唔想比d咁厚面皮既人!!

話時話, 如果佢入到黎, 報警有冇用架呢?! 如果佢冇入屋, 但死懶係你屋企門口, 報警又有冇用呢?
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

原文章由 happy33 於 08-3-1 16:50 發表
係呀係呀...佢都有4萬蚊生仔啦?有 啦.

可能人地一早就諗住走數呢?

珍珠宮

真係有其母必有其子!! 咁都得呀?!

珍珠宮

樓主, 我想問下佢a老婆而家有左幾多個月? 係香港留左超過3個月未?

係就拿拿聲打電話去報警or入境處, 話有人逾期居留, 的佢返大陸就一天都光晒!!!

呢d咁既賤夫妻, 你洗同佢客氣, 咪由得佢返鄉下係屋企生囉!! 少個大陸呢黎霸佔我地既資源仲好呀!!! 仲有佢肯定唔會找數, 的左佢返上去, 香港政府同香港市民又唔會無啦啦無左幾萬銀啦!!

首頁

尾頁

跳至