自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 mamamum 於 10-5-10 11:46 發表
我今日先開始玩,玩左10次喇,係唔係無得再玩架喇

我又係呀, 唔俾我再玩...

大宅

原帖由 edea 於 10-5-10 13:05 發表

妳睇下最頂有個橙色banner講抽媽媽勳章, 妳按落去得架啦! 抽中左會見到會員名下面多左個勳章.

希望抽唔中既媽媽唔好氣餒, 將來仲有呢d抽獎遊戲, 就再接再勵啦! ...

edea,
請問今日抽左十次唔中, 係咪要等聽日先可以再抽十次, 因佢地唔俾我再玩多十次呀..

大宅

原帖由 edea 於 10-5-10 13:22 發表

如果唔中, 冇架啦.....mouth:mouth:" />

唔係呀, 我前前後後只係抽左十次咋...但呢十次唔中, 但我再click入去, 又唔俾我玩, 所以我先奇怪係唔係有時間限制(一日只可抽頭十次, 唔中的話, 要再等聽日再抽最後十次啊)

大宅

原帖由 edea 於 10-5-10 14:22 發表

唔係每日架, 係last chance, 而家見到話超過10次就即係冇架啦....

乜唔係有20次機會咩??

大宅

我諗我明點解自己只可以玩十次(之前未玩過), 係咪個遊戲一早已經結束, 今日開始玩既係bouns, 即係唔理你之前有冇玩過, 總之由今日開始計, 未抽到既媽媽可以補抽十次, 亦即係所有未抽到或者未玩過既人今日開始只有十次機會??!!

首頁

尾頁

跳至