懷孕前後

跳至

首頁
12345...17

尾頁

公爵府

畀面勳章

原帖由 bellybaby 於 10-6-2 23:03 發表

三胎都有嘔!反而呢胎冇乜野?你呢?
我三胎都差唔多,呢個成日想嘔,好多胃氣...

公爵府

畀面勳章

原帖由 conniecheung 於 10-6-2 23:04 發表
唔好咁講,而家bb仲係你個肚入面就當然好似比人冷落左,等bb出左世,見到佢咁得意,就會自然有好多人錫佢@@bb係無辜架,佢只不過係一個天真無邪既小天使! ...
睇完你段野,我覺得自己好衰...bb其實真係好無辜,佢都唔知道黎到呢個世界咁多人唔鐘意佢,希望我可以鍚佢多d...

公爵府

畀面勳章

原帖由 bellybaby 於 10-6-2 23:11 發表

我想大家一定會!始終拉女拉心肝!
希望啦...開心d...

公爵府

畀面勳章

有時0係度諗,通街都係男仔,點解冇我份?我就幾個女...

公爵府

畀面勳章

原帖由 jess647 於 10-6-2 23:34 發表

咁就唔好諗啦!上天自有安排嘅,妳估做人奶奶好過癮咩?我就覺得個天錫住我,先俾咁多個女我,費事我老咗仲要同人爭仔!:)
你真係諗得開,當你照到係女,有唔開心嗎?如果咁諗,真係會好過d既...

公爵府

畀面勳章

不過我d性格,都唔係咁適宜做人奶奶...

公爵府

畀面勳章

原帖由 racoy 於 10-6-3 10:11 發表
快樂,

我想問你有無用拉姑個個生仔秘方?即係一早dodo,唔可以去小便,男上女下?因為個時我睇拉姑個訪問佢話教左圈中既人用7對得一對生女.

其實我都想用不過失敗左,因為c6個朝去toliet(激死我!!!),又唔係男上,所以失 ...
有...咩都用晒...紅d,哈哈笑,老公食蠔,一早do,清宮表,放花,求神(仲要勁多)大陸生仔藥,第二胎我都睇清宮表,都搞好多野...唉..算啦..人算不如天算....水中捉月廢功夫,廢盡功夫卻也無.....

公爵府

畀面勳章

原帖由 eeec6 於 10-6-3 10:43 發表

快樂,

係呀, 我而家最擔心都係你, 你有咩唔開心唔好屈住丫, 講出黎比我地知丫~~

公爵府

畀面勳章

原帖由 eeec6 於 10-6-3 10:38 發表

係呀, 我剛剛沖完涼,洗完頭, 成日鬆曬,好爽丫~~
舒服晒喇

公爵府

畀面勳章

原帖由 drizzle 於 10-6-3 08:57 發表
咩都嬲ka~又咁辛苦.....可以話連佢行步路都唔順眼
你點避架?點解會有意外?下次真係要小心d喇...如果唔係又要生喇....我好小心,因為我次次都係第一個cycle就有,頭幾年帶domdom成日驚自己有,對後黎打針,就放心好多....

公爵府

畀面勳章

原帖由 drizzle 於 10-6-3 09:13 發表
呢一刻,個個最擔心係你ya~~你諗通d就好~~不過陀住呢段時間有時會冇lala諗唔通~~千祈唔好屈住
多謝你地,我會慢慢接受架喇...呢幾日都好d,尋日收到報告,真係同你同一個醫生,更加冇希望喇,其實你真係叻過我,起碼你唔會為bb性別咁執著,你只不過係唔開心咁意外0者....

公爵府

畀面勳章

原帖由 racoy 於 10-6-3 11:00 發表

咁你呢胎有無用?你話次次都有用即係第2胎都有用?
我開始有d灰心.....好驚博唔過.....
佢今胎第五胎喇....你可以睇番人人有仔生個topic...我只可以同你講,真係人算不如天算....

公爵府

畀面勳章

原帖由 racoy 於 10-6-3 11:05 發表

咩係放花?
聽完你地咁講我好灰心呀....我老公之前都問我如果第3個都係女咁點?我話我會用盡所有方法去做,我老公話左我一句"天真!"哎..依家覺得可能我真係天真...有d人真係控制唔到...點算 ...
放花係佛教密宗既一個儀式,係一個人教我既,你可以做盡所以方法,起碼都盡過力...babies第三胎用左好多方法都係女,所以真係唔識講,或者你可以好似d人咁,咩都唔駛做就生個仔呢...我兩胎睇清宮表都唔得,有d人又話得,真係

公爵府

畀面勳章

原帖由 1234babies 於 10-6-3 11:08 發表
咁又唔使咁灰嘅,不過你要有最壞打算囉!好似我咁,我都當咗係女先架啦,老公都話算啦,唔再追.....壓力太大,佢話俾心機教d女算啦!

我其實都係比好多心理準備自己,係女,但個答案真係唔易接受,衷心希望你聽日check到係bb仔...

公爵府

畀面勳章

原帖由 racoy 於 10-6-3 11:12 發表

哎.....點解有d人生極都係仔,又d生極都係女?我真係好想買衫仔買藍色,好想同老公生番個仔,等佢有仔陪佢打機,睇車,去街...因為我好愛老公所以更加想同佢生個仔,見到個仔好似見到佢咁,唔想佢比人話佢外父相....我真 ...
你講0個d我都想...完全係我心聲,但係天意弄人....

公爵府

畀面勳章

原帖由 racoy 於 10-6-3 11:14 發表

但係做左生仔既野都唔得仲hurt wo....
你咪當係偏方,唔一定得...徐子淇話頭,儘量試,唔得都冇辦法....

公爵府

畀面勳章

原帖由 1234babies 於 10-6-3 11:15 發表
真係好多謝你呀!不過我真係有預感似女多...........同之前所有感覺都一樣.....唉...學你講,唔易接受!

照左先算啦...或者好開心上黎報喜呢....

公爵府

畀面勳章

原帖由 1234babies 於 10-6-3 11:19 發表
咁你考試溫咗書都唔一定高分啦,但係0分嗰陣你又會後悔冇溫書. 總之,盡人事啦,起碼第呢d經驗時可以幫到d成日以為生仔/生女好容易嘅親戚/朋友吖!

...
我地都可能變左做專家呢排我食日研究12週點睇男定女,而家再比我去一次我都識睇

公爵府

畀面勳章

原帖由 racoy 於 10-6-3 11:24 發表
其實我好想知callesa 係唔係今次係仔?因為佢消失左,如果係都好"凳"佢開心
佢第三胎都係女,喊左幾日冇左,之後呢個好似oscar照到係仔...恭喜晒

公爵府

畀面勳章

原帖由 1234babies 於 10-6-3 11:36 發表
係?咁就真係好啦!!!!!知唔知佢用咩方法?咁嗰樽嘢即係唔準!!!! 你有同佢聯絡架?叫佢用另一個名再出嚟傾吖!上次咩事俾人delete acc?
準呀...佢0個胎係第四胎,樽野係仔...曾祥風話係似仔多d,最後我都唔知....

首頁
12345...17

尾頁

跳至