影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

雖然林詩杰好有台風,佢係有進步,但佢唱歌真係唔好聽架wor....反而何雁詩唱得差個佢..唔係化?走音天使雖然又係有進步,但佢都唱得好過何雁詩?雖然我唔係話何雁詩唱得好,但都差唔過佢兩個呀?d評判都唔知有咩準則?有進步就可以係超越巨聲?

公爵府

畀面勳章

原帖由 luilui007 於 10-1-4 00:26 發表
林詩杰係好早時已經傳聞他是內定冠軍,以為out左點知又黎復活!!!
無線有無做馬,大家心裡有數. 這只是一場show,大家又何須認真

唔係嘛..咁多可以內定冠軍

公爵府

畀面勳章

原帖由 kerobobo 於 10-1-4 10:19 發表
原來果對兄妹係秦沛對仔女黎架,都幾靚仔靚女....
我都唔信會內定冠軍,咁樣對評判同觀眾都好大侮辱,司傑我幾LIKE,因為佢跳住唱比就咁企係度唱難好多,成班得佢一個做到,點都會留掛,仲冇琴晚見到趙生對住龔小姐D口面,真 ...

龔小姐真偽唱得好好聽,昨晚首歌就表現唔到佢,佢上次唱,真係覺得好正....

公爵府

畀面勳章

有冇搞錯呀...out陳康健,唔out林c傑?佢唱歌勁難聽wor....大家有冇聽佢唱兩忘煙水裡? 真係好做馬...初初好鍾意睇架....而家

公爵府

畀面勳章

原帖由 jaycee_mami 於 10-1-4 14:02 發表

趙文, 這個大家要留意下, 佢第一次唱時, 好似播帶咁, 好聽到不得了, 簡直是驚喜!

其實大陸果幾個都好聽....

公爵府

畀面勳章

小巧尋晚唱得好好聽,冇諗過女仔可以唱得咁好....

公爵府

畀面勳章

唔out個個都得...唔out林c傑同走音天使,真係說服唔到人wor.....點進步都冇陳康健咁好呀?陳康健真係慘...冇後台...合

公爵府

畀面勳章

原帖由 傻傻 於 10-1-4 14:59 發表
我覺得小巧好好,我好LIKE佢!講時講,對姜姓兄妹唱得麻麻,阿哥尤其難聽囉!

我都覺得佢兩兄妹唱得唔係咁好,唔入mic,但d評判讚到天上有地下無...真係當d觀眾聾架.....

首頁

尾頁

跳至