跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

chungyanyan 發表於 16-6-30 12:51
因作日千禧開放日校長話下年珠海大學開埋,番學時間要起碼要用1小時,想問問你地番學要幾耐車程,校車是否 ...

我小朋友讀千禧,每朝8:35分上堂,住恒福,車程其實好短,但我哋架校車每朝7:40分左右就到架喇!

我知有啲住遠小小,都7:00am已經上咗校車喇~

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

vicki520 發表於 16-8-24 00:51
請問黃金海岸呢邊有邊几間小學?

鄭任安千禧,李金,馮李佩全瑤...呢3間係喺黄金附近,而最近黄金,依次序...馮李,李金,千禧!

珍珠宮

vicki520 發表於 16-8-26 18:41
請問邊個無咁多功課做,邊間好d?
3間各有各好, 但如果你問邊一間功課相對冇咁, 就係鄭任安千禧!

首頁

尾頁

跳至