網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

回覆 藍莓 的帖子

佢地慢左回覆....上架又是, 預佢1,2日先上到, 可能仍未清理完D貨, 好忙... 留左言都唔是次次覆... 不過, 至少是順順利利, 俾多少少時間佢地,

我雙11貨分2單落, 第1單好快,好正常, 今發明取....另一單19號5點前付款, 是派送...都預左唔會早, 21號問佢, 佢查左一陣, 原來是21號零時先上到車, 排到第3晚先上到車..... 22號再問到左香港未...佢話預23號先到...點知當日22號就派左上來.......睇來佢地D 貨積得唔少...忙到SHORT 左...

之後, 唔小心晌22號拍左8單, 23號2單 ,24號4單到左, 但一件都未有上架, 問左佢之後就25號上番曬架...26號簽埋最後2件, 剛剛先上曬架可以集落來.......

Stay Hungry , stay foolish !!

珍珠宮

琴晚拍左單自取...應該上唔到今晚車, 唔知排幾耐? 好多貨星期五到期.....>> 很抱歉双11发货高峰期订单较多,要排队发货,望凉解。

珍珠宮

回覆 藍莓 的帖子

我都唔敢拍住, 原本唔止8單...見佢都未回復正常速度..

不過, 又唔知邊間集運正常番? 琴日拍左一單圓通直送...不過, 有d 驚似4px 情況

珍珠宮

sunoil 發表於 17-11-28 16:16
我會停用佢,用左几年都咁話。太令人失望,你遲咩遲囉,但應承左既野做唔到都要有交代下啦,前后請左2日假 ...

問下佢地送貨有無晚上時間? 例8點後....

首頁

尾頁

跳至