婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 3

報到!

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

Sammy1981 發表於 12-4-20 12:53
笑死咗我,靚女秘書用啲唔咸淡中文去閙佢地
佢地係打我手提。

你秘書識都少少中文, 咁會唔會聽倒佢地講咩???

水晶宮

引用:Quote:原帖由+yiedip+於+12-04-21+發表Wow!

原帖由 Sammy1981 於 12-04-21 發表
所以我買咗個chanel 銀包比佢for秘書節
秘書小姐值得加許

Mi, 你唔止就得人, 仲對下屬都咁好,

水晶宮

mi, 我明白你唔想你C6辛苦 , 咁經過99打比你C6之後, 你有無再問你C6 既意向?

想問下mi, 究竟知道二嫂個b 係囝定囡? 99 好似認為係囝?

水晶宮

回覆 Sammy1981 的帖子

好浪漫, enjoy !!

水晶宮

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 3

Mi, have a nice trip!

水晶宮

引用:Quote:alicealice313+發表於+12-5-12+01:47

原帖由 Sammy1981 於 12-05-12 發表
無.....可......能
我會殺人
Mi, welcome back!

某人現形? 咁真係有機會你c6想要照顧返佢亞媽而你就要同99住了!

水晶宮

引用:救命呀!老公竟然叫我明天同佢亞媽食飯,話

救命呀!老公竟然叫我明天同佢亞媽食飯,話佢而家好可憐,叫我原諒佢

...
你c6 講左發生咩事未啊?

水晶宮

引用:老公同我講:老婆今時今日阿媽都好唔開心同

老公同我講:老婆今時今日阿媽都好唔開心同埋好後悔做咗咁多傷害你嘅事情。佢都承認自己恨有孫恨到失去理性 ...
唉, mi 唔好話我衰咁諗佢地,會唔會係苦肉計呀黎嫁

水晶宮

引用:Quote:原帖由+alicemic+於+12-05-13+發表佢

原帖由 Sammy1981 於 12-05-13 發表
唉,我都唔知。話是話,so far 老公又無真正要求我任何嘢喎
咁又係,佢都兄係叫你食餐飯,仲有你話你要陪你媽,就算佢而家好擔心佢媽,但佢都肯同你一齊陪你媽,佢真係好好了!

首頁

尾頁

跳至