自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:究竟bk會唔會black list A君?

封ip la

無論你如何對我,我都只是會跟寶貝走下去,我會好好的照顧寶貝豬的!

大宅

回覆:究竟bk會唔會black list A君?

佢依家開左分身?叫咩名?

無論你如何對我,我都只是會跟寶貝走下去,我會好好的照顧寶貝豬的!

大宅

回覆:ada_790712 的帖子

邊有人叫你去死牙

blink_blink  被迫害妄想症... ?  發表於 11-8-3 22:31

大宅

你講野無頭無尾叫人點睇牙?我地又唔係你條蟲,點知你諗咩姐,再者我地諗既野都唔同囉,仲有,邊個叫你去死?證據呢?好似係你自己話我地玩死你,我睇唔到有媽媽叫你去死囉,我相信呢到既媽媽唔會咁無口德囉。

大宅

回覆:edea 的帖子

板主你同佢講都晒氣啦!佢只會覺得連你地都玩佢

大宅

又唔見你話我地唔會玩你?晒氣啦你!你話唔想我地講啲難聽既說話,當初35c9開果個post話你想你改善,你答人話咩多謝佢意見,咁好啦。我地個個都信你,但你自己到頭來未又係投訴我地話我地玩死你!唔係你係到扮晒野話多謝人地俾你既意見轉個頭又話人地玩死你會唔會有咁多媽媽嘈你牙?我地都係講事實喳!無人對你講過啲難聽說話囉!係你自己唔岩聽就鬧人喳!既然你不病不如你醫好先返利玩啦!

35C9  你心水好清呀 ! 勁 !!  發表於 11-8-4 16:13
cathy-tse  like  發表於 11-8-3 23:47
alicemic  讚!  發表於 11-8-3 23:02

首頁

尾頁

跳至