興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: "小甜甜"

HI:芷珈媽咪,
書是新的,留漫畫店 tel 給妳,請看pm!

大宅

今日幫其他媽咪問仲有冇小甜甜訂,
漫畫店已覆冇得加la!

大宅

may2902,唔好唔開心啦!
總算都擁有左甜甜,有d媽咪想訂都冇.

大宅

callrubytso,

--------------------------------------------------------支支 於 2007-01-29 18:04:27

漫畫店已覆冇得加la!

大宅

appleapple,
-------------------------------------
支支 於 2007-01-29 18:04:27
漫畫店已覆冇得加la!

大宅

我唔記得左甜甜,
我明天問下漫畫店小甜甜返左未先!
明晚再覆各位.

大宅

我已經問左漫畫店小甜甜未有,希望快d返la!
祝大家新年進步

大宅

hi:all
剛剛問左漫畫店點解咁"來"都未有小甜甜,
佢話還欠第四期未有,最遲到3月15日就知有冇書,
到時再通知我,
(當初佢話一定有,仲要我比哂$$呀!)

我而家唯有得個等....字,
請各位見諒,可能到時會領你們失望呢!

大宅

多謝妳們諒解,暫時不要付款給我了!
我想萬一冇書,我有收據退款時較為方便.
----------------------------------------------------
由 Ranran 於 2007-03-07 10:32:08

支支,

真係好多謝妳, .

如果已付款, 要不要我們付款給好妳呀?

Ranran

-----------------------------------------------------
yuetmama
支支,

Really thanks for your efforts & followup ar

當初佢話一定有,仲要我比哂$$呀!>> your already paid on our behalf gar lar, really a million thanks ar!
--------------------------------------------------------

大宅

今日問漫畫店他再說要等到4月頭(我是否做了傻子)

請問大家等唔等(可能白等),如果唔等我會要求佢退錢!
等待大家回覆,thanks!
1-happymamma要一套
2-Ranran 要一套
3-yuetmama 要一套
4 - happyfamily 要一套 加一本第四冊
5-bread 要一套

大宅

bobo,我問元朗夢x城,係香港版,你講得冇錯第4本唔齊,咁係咪一定冇呢?
我見我已經比哂$,等又唔係唔等又唔係,所以就問下大家意見!
------------------------------------------------------
由 bobo 於 2007-03-21 09:41:11

支支, 你係問元朗邊間漫晝店呀? 有分hk版同台灣版架喎, 同埋我都問過一 d 漫畫店, 佢話其中有一本唔齊架, 係咪呢?
-------------------------------------------------------
今日問漫畫店他再說要等到4月頭(我是否做了傻子)

請問大家等唔等(可能白等),如果唔等我會要求佢退錢!
等待大家回覆,thanks!
1-happymamma要一套 --> 等, 但如果大家唔想就跟大隊
2-Ranran 要一套
3-yuetmama 要一套
4 - happyfamily 要一套 加一本第四冊
5-bread 要一套

大宅

多謝你may2902,得知佢咁有歷史都冇咁驚!

-----------------------------------------------------
由 於 2007-03-22 00:01:52

支支:

你講果間夢 x 城我知係邊度,佢都開咗有20幾年啦,我以前讀緊中學時每個星期會有2-3日去租漫畫書睇架,我想信佢唔會呃人既,應該是無第4冊,有個以前開漫畫店的人講過小甜甜第4冊係好難找到,就算果時出新書時都是,現在就近難找到(連舊書都是)

大宅

hi all ,
真的要妳們失望喇!仲未有書,
星期五我已經叫漫畫店退錢比我,
老闆話只欠第四期,遲d出版商簽好約就會再出書!

大宅

OK!如果大家有發現畫冊/海報請通知我哦!謝謝!
-------------------------------------------------------
由 callrubytso 於 2007-05-07 08:58:14

支支:

請到時再有發現出第四

大宅

我見yahoo拍賣有(日語中文字幕vcd/dvd)賣,你地有冇睇過?佢好似都係台灣訂!有冇人試過係台灣訂書有經驗,如有興趣,有冇人可以做攪手一齊訂?可能可以平d!

首頁

尾頁

跳至