自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

我都係舊客戶, 但佢同我續約是25mb/$145喎, 咁我米唔抵, zoebaby請問你有沒有包電話線架??

原帖由 zoebaby 於 10-1-13 00:15 發表
我都係舊客仔,就係冇人可以介紹,頭先佢打黎又係話100mb/$128,我就續左,我本身用緊$219
[flash]Flash網頁地址 [/flash]

大宅

請問各位mami你們續約100mb $99, 有沒有介紹人入去架??

大宅

HI, ZOEBAAY 剛才我打去香港寬頻問關于你個續約PLAN, 佢地竟然話無做呢個PLAN , 仲話會唔會係
我朋友攪錯左, 仲CHECK下, 好激氣

原帖由 zoebaby 於 10-1-13 00:15 發表
我都係舊客仔,就係冇人可以介紹,頭先佢打黎又係話100mb/$128,我就續左,我本身用緊$219

大宅

你都打去爭取啦, 無理由個個客戶, 都唔同價, ....你既月費 $138, 我有問過, 又係話無d咁既月費優惠, 聽到都'火'起

原帖由 BB160603 於 10-1-14 16:08 發表
抵過我,我剛續約$138/100mb, 24 months, 個sales最初開$168/100mb, 後來我話諗諗,第日就$138/100mb, 原來仲可以平的,伸笨!

首頁

尾頁

跳至