影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 mcyw888 的帖子

我聽過一個長者親友真係冲完涼後開吾到門,佢老伴已走,又係冇帶電話入厕所,好似真係等到個仔夜晚返屋企先救到佢。。。。, 個親友仲有高血壓。。。所以我睇時一D都吾覺無聊,有好多自己住既親友聽到件事之後,個個都帶電話入廁所,一係就吾閂門。
我又覺得第12集幾好睇,今次我地鍾意男一就淨係想睇到佢,如果大力女個套成日影男一,咁就真係冇人睇🤣

男爵府

回覆 ccdccl 的帖子

我都覺有D似,不過黎明最大問題就係冇整靚D牙,而且韓醫美而家咁發達,所以邊比黎明更加多左一層精緻感。

男爵府

其實我覺得邊好似金惠秀,下一套兩個做姊弟就好!

男爵府

睇幕後花絮,邊對女主既眼神同動作真係迷死人....有fans 講得好得意: 希望佢地真拍拖,我地全部會扮吾知。🤣

男爵府

回覆 ccdccl 的帖子

係囉,好鬼悶,又冇新意,感覺係俾多D戲份女主咁,吾知係咪將好睇嗰D留番,將來播多一集番外篇??
點都好,34歲善宰好鬼型😍

男爵府

回覆 鄧豆豆 的帖子

睇過邊後生時做gym個video, 佢做個D好似好難,大力女入面嗰個倒立動作,吾知係咪特技,真係好誇張,佢應該對自己都好狠,一路以黎keep 住咁既身型,而家俾大家欣賞到,真係好戥佢開心。

男爵府

ost album 可以買了!

男爵府

ost album 可以買了!

男爵府

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
邊成日令我諗起金宣虎,金做錯既野未必係好大既壞事,但真係令佢大好機會冇哂。

男爵府

發表於 前天 13:02 |顯示全部帖子
回覆 miu~miu 的帖子

我都好鐘意依首呀。
應該係舊歌黎,因我初初聽係一個姓金既歌手;套戲出左幾集之後就聽到n flying 番唱。

之前好似邊既老友朱宇宰都响綜藝節目中唱過。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊