影視娛樂

跳至

首頁
12345...12

尾頁

男爵府

高齡媽媽 發表於 14-9-2 14:54
又睇多集…………赫赫真的好搞笑

話說他們要去对付劫持巴士歹徒,赫赫持槍同歹徒对望,他突然举高手作投降 ...
只聽你形容都覺得好好笑

男爵府

高齡媽媽 發表於 14-9-2 14:57
赫赫表情仲趣怪…………娃娃士兵朴炯植仲以手整个心送給女团…………太耐冇見女人了…………

...
果個有幸得到SISTER擁抱既士兵, 其他士兵真係想殺左佢咁....

男爵府

高齡媽媽 發表於 14-9-2 15:10
睇話神,大家吹水会点同另一半相處…………有嘉賓話指定曰子作服從日,有人話回家同老婆講笑話…………問赫 ...

我都有睇佢呢集話神, 之前佢推奴得獎, 都會公開多謝太太同兒子,12年後就有佢離婚傳聞….見佢真正的男人都只叫佢兩個兒子既名, 唔叫老婆都有點奇怪.錄俾老婆個錄像又怪怪咁, 佢大意話自己唔識講肉麻說話, 來到部隊就勾起以往既入伍既片段, 最後果句係話叫大家一齊努力落去

我真係衷心希望赫赫響現實生活中, 可以好幸福長長久久同老婆兩個仔一齊生活落去

男爵府

高齡媽媽 發表於 14-9-2 16:26
其實,作為佢老婆,都应該嬲…………係真正的男人个集,係高处大叫好掛住的人名,有乜理由唔係老婆个名!這 ...

我記得膝蓋道士訪問, 主持人問佢點解會參加真正的男人, 因為之前入伍同老婆分開兩年, 老婆會點忍受同老公又再分開, 赫赫好似答因為喜歡, 但唔知係佢自己喜歡, 還是佢老婆喜歡佢參加.

不過作為藝人老婆, 聚少離多平常事, 佢當年拍完推奴, 拍唔到秘密花園, 就去左大陸拍劇成半年, 果時個細仔先出世呀陰功, 所以都替佢老婆辛苦

男爵府

milka528 發表於 14-9-2 17:52
嘻嘻!我又搭嘴。就係我話俾你聽純真年代出年上畫。 赫赫係拍緊呢套戲,先再拍命中,套戲7月中已拍 ...

佢舊年有個旅遊節目, 其中一節係參觀陶瓷廠, 佢揀左一個圖案, 喻意係家庭和諧, 佢自己親手做又親手畫, 見佢好專心個樣好認真, 個主人話幫佢燒好就寄去佢屋企, 我估佢係熱愛家庭既人, 不過就係傳統男人囉, 唔會講肉麻說話lum老婆, 響外人面前更加唔會講自己點錫老婆啦只識努力搵錢養家, 俾個舒適生活俾家人既男人….

睇佢話唔想老婆做高齡產婦, 拿拿臨生兩個小朋友, 就知佢係愛護老婆, 為佢著想既負責男人

男爵府

milka528 發表於 14-9-2 18:05
赫赫幾時俾人傳離婚㗎?我見佢去幾個訪談show都俾主持問佢離婚嘅傳聞。咁即係都傳得好犀利。不過佢每一次都 ...

佢太太又無反對,所以佢就去參加。
是真的嗎? 那就好了.

我睇TAXI SHOW, 主持人問佢離婚傳聞, 個SHOW係2012年

男爵府

引用:Quote:原帖由 milka528 於 14-09-02 發表嘻

原帖由 高齡媽媽 於 14-09-02 發表
多謝你的資料…………依家話……赫赫冇野拍都唔返屋企,宁願留係片埸……

希望佢拍完命中……回歸…拍攝… ...
我好希望佢下半年唔好拍電影拍劇,多d陪老婆仔仔,或者入返真正的男人,都係一個月拍幾日。
話時話,而家真正的男人仲有邊幾個留低? 金秀路,秀榮,娃娃兵仲響唔響度?

男爵府

引用:Quote:原帖由 高齡媽媽 於 14-09-02 發表多

原帖由 milka528 於 14-09-02 發表
你好似好想佢回歸真正的男人。

你哋知唔知,而家真正的男人,點解轉咗女人版(啱啱做咗第一集)?咁 ...
娃娃兵退出左喇,咁仲有冇播真正的男人架?
女兵我都冇興趣,可能男人有興趣睇

男爵府

引用:Quote:原帖由 jodad 於 14-09-02 發表我好

原帖由 高齡媽媽 於 14-09-02 發表
未睇到…………依家只睇到赫赫同娃娃兵升一等兵,仲係特种部隊受訓…………

有jm 話…………娃娃兵退出了 ...
偷睇左14年果幾集簡介,好似sam仲響度,另外有位叫Henry,同千正明,唔識

高齡媽媽  冇乜吸引喎!  發表於 14-9-2 18:58

男爵府

引用:Quote:原帖由 高齡媽媽 於 14-09-02 發表未

原帖由 jodad 於 14-09-02 發表
偷睇左14年果幾集簡介,好似sam仲響度,另外有位叫Henry,同千正明,唔識

...
我覺得如果金秀路仲響度,赫赫入返去都仲有機

男爵府

引用:Quote:原帖由 高齡媽媽 於 14-09-02 發表未

原帖由 jodad 於 14-09-02 發表

...
又睇多一集,今次佢地做憲兵,赫赫果然身手非凡,游繩由11米高,無論前後左右行落黎都難唔到佢,仲勁過d前輩,教練都讚,佢戰友話,張赫真不是人類來的,哈哈。

話時話,赫赫今集個髮型同刺果個一樣,刺應該係呢段時間拍,即係8,9月

下集赫赫就著西裝揸槍,好型啊,好似拍緊Iris 2咁

男爵府

引用:請問第幾集係張赫做掌上壓

原帖由 tallgirl810 於 14-09-02 發表
請問第幾集係張赫做掌上壓
2013年9月8日果集

男爵府

引用:Quote:原帖由 高齡媽媽 於 14-09-02 發表点

原帖由 ng5ek 於 14-09-02 發表
之前jm講過,Taxi節目講
佢後來講返,話聚餐後請客埋單,諗住佢太太有哂咁多個學員個電話,會至少打俾佢講聲多謝,以為得米,但點知冇打來。後來拍完全英語征服,有一場跳舞戲,跳tick tat舞,咁就搵到機會問佢老婆,教佢跳,之後就慢慢發展

男爵府

引用:Quote:原帖由 jodad 於 14-09-02 發表我好

原帖由 milka528 於 14-09-03 發表
我都睇咗最新幾集(因為想睇娃娃兵同赫赫傾電話). 舊班底只淨返金秀路,徐慶錫,SAM同娃娃兵(14年8月中退出) ...
咁孫振英呢?

男爵府

引用:Quote:原帖由 jodad 於 14-09-03 發表咁孫

原帖由 milka528 於 14-09-03 發表
上網查過,原來孫振英,赫赫同秀榮都係第44集退出。
原來都退出左,咁仲有冇咁好睇?
我都睇左娃娃打俾赫赫既片段,赫話一直在娃娃身邊,好warm

男爵府

引用:Quote:原帖由 jodad 於 14-09-02 發表佢後

原帖由 phoenixho 於 14-09-03 發表
好有預謀的舖排
其實我覺得佢唔識追女仔就真

男爵府

高齡媽媽 發表於 14-9-3 12:28
终於係土豆找到818个集…………不過睇得不順暢,上網好慢……時時停…………

仍然想分享赫赫的搞笑
赫赫係運動狂熱分子, 有一晚個個都訓哂, 佢自己就響度做運動, 玩啞玲
佢其實好有喜劇細胞, 個個玩玩下呼喝邢瑾, 叫佢收拾垃圾, 赫赫運忙話你地唔可以咁對佢, 跟住就幫邢瑾攞住包垃圾, 但就好攪笑, 扮到包垃圾好重咁, 扮跪跌響地上, 大叫邢瑾呀~~ 個個都笑到碌地
赫赫真係好錫邢瑾, 佢用wuli, 證明當佢係自己家人一樣, 又讓張放假證俾佢, 好錫呢個小兵哥

男爵府

高齡媽媽 發表於 14-9-3 14:27
终於睇到赫赫向老婆講話的錄像…………

嘩,赫赫紅晒面,非常害羞…………相信他所講的都已是他的極限…… ...
佢第一句叫佢老婆做 '親愛的', 我都已經暈低左, 我都想佢叫我做 '親愛的'..
其實韓國人講'親愛的'是否好普遍?? 因為有時會聽到比較熟果D朋友都會稱呼大家做 '親愛的'

男爵府

引用:各位,點解我響千尋只睇到13年7月21日運動

原帖由 ho_mama 於 14-09-04 發表
各位,點解我響千尋只睇到13年7月21日運動會開場三中隊跳頂點舞勝出就冇左之後果d , 一跳就跳到8月11日嘅:n ...
千尋係冇左幾集架,你試下用其他睇

男爵府

引用:Quote:原帖由 jodad 於 14-09-04 發表千尋

原帖由 ho_mama 於 14-09-04 發表
響邊度有呀?
快手看片有齊,dl個apps先

首頁
12345...12

尾頁

跳至