跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 自組大埔1.5歲 - 2歲小朋友 playgroup

我bb 到7月時是14個月, 可以參加嗎?不如我報名先, 你再話我聽得唔得?

大宅

Re: 自組大埔1.5歲 - 2歲小朋友 playgroup

cwinnie 寫道:
各位大埔mami...請看以下playgroup 資料 :

每四堂一個單元 $600 or 少於$600
日期 : 21/7 , 28/7 , 5/8 , 12/8
時間 : 4:00 - 5:00pm
地點 : 大埔 (確實地點待定)
人數 : 6-8個家庭

***請留意以下幾點 :
1) 由於是外展, 所以用具一定比到佢地中心玩少d.
2) 時間上冇得選擇, 因為佢地要上晒佢地中心既堂之後先入來大埔, 所以時間需要晏少少.
3) 佢話四堂係有連貫性既..所以四堂為一個單位.
4) 要一次過付款

如果有興趣, 麻煩請準備報名, 因為我下星期就要confirm係埋尼d日期, thanks!

chicchic05
henhen
cwinnie
nawbb

大宅

好啦...而家人齊啦....正式開班!!
麻煩請填返以下資料 :

Login ID.......真名..........BB名.......年齡.......性別
cwinnie......Winnie........GiGi.........19M.......F
henhen......Clara..........晉晉.........19m.......M
chicchic05...crystal......學學..........21m......M
chu87377.....Ivy.........lok lok.......20m.....F
nawbb..........Tiffany......Jason........14m.....M

大宅

我都入左數,唔該哂:loveliness:

大宅

我想問那打素醫院宿舍會所嚮邊?近唔近醫院??請指點!唔該哂!

原文章由 cwinnie 於 07-7-19 13:34 發表
麻煩pm個聯絡電話俾我
以便聯絡, Thanks!!

PlayGroup 資料 :

地址:大埔那打素醫院宿舍會所 (已book場)
上課時間:7月21及28日 (星期六) 下午4時30分至5時30分
8月5及12日 (星期 ...

大宅

我地3個都勁累呢

Michelle
妳映d相好靚,可否send給我? My email address :[email protected]

大家星期六再見啦

大宅

記住預埋我隻大舊jason 呀!

原文章由 jellybaby 於 07-7-31 13:05 發表
count me in too!

大宅

michelle,

where u can buy the cutting toys in Tai po centre?can u tell me the location?thx!

大宅

michelle,

i still dont know where it is!which 7-11?may be u tell me on sunday la!thx!

原文章由 jellybaby 於 07-7-31 21:19 發表

Tiffany,

The shop is downstairs where all the chinese doctors are, which is directly behind 7-11

大宅

請各位有意參加的投票(請填名, 如所有時間都ok, 可以全部填)
我會選最多人ok既時間去同導師傾, 謝謝!
A)-gigi, 晉晉, Callum ,lok lok,樺樺, 學學,Jason
B)-gigi, 樺樺, 學學, BLUE
C)-gigi,樺樺, 學學, BLUE
D)-gigi,樺樺, 學學, BLUE
E)-gigi ,樺樺, 學學, 晉晉

大宅

原文章由 eudoraBB 於 07-8-6 19:24 發表
http://cw.samuellau.net/shop/photo/1.jpghello大家買了大螺絲螺母配合組合未,我會在星期三去買每包$65/約100粒 ,有興趣請同我講

有冇人想同我share, 一包好似多得濟!

大宅

原文章由 cwinnie 於 07-8-7 10:56 發表
原來係50對...不過我都想搵人share..:lol
因為都係覺得多得滯...
Jason Mami..不如我同你share呀...

好呀!gigi mami, 咁我同你share 一包啦!

大宅

原文章由 eudoraBB 於 07-8-6 19:24 發表
http://cw.samuellau.net/shop/photo/1.jpghello大家買了大螺絲螺母配合組合未,我會在星期三去買每包$65/約50對 ,有興趣請同我講

樺樺mami, 麻煩你幫我買一包呀, 我同gigi ma share呀!星期日俾$你呀!thx!

大宅

又要麻煩你買, 又要幫我地分埋!唔該哂呀!thank you!

原文章由 eudoraBB 於 07-8-10 12:21 發表
大螺絲螺母配合組合是否這樣分配
1) 晉晉
2) 學學 , CALLUM
3) JASON, GIGI

大宅

仲有冇呀?可唔可以留一set比我呀?

原文章由 eudoraBB 於 07-8-11 10:43 發表

我買了氣壓槍有多有沒有人要 - $20/4支18個頭
現在還有兩套,因為一次買了5包
WINNIE,Crystal我幫你地買咗啦明天比你哋

大宅

d相映得好正 Thank you.

原文章由 jellybaby 於 07-8-13 22:31 發表

me and dave was having a gun fight earlier!! hehehe....

Photos Click Here! :)

大宅

咩唔係5點咩?

原文章由 jellybaby 於 07-8-25 19:44 發表

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

5.30pm this week too?

大宅

Sorry 呀,咁遲先覆
由於jason係星期日早上返緊個playgroup,1日玩2個playgroup真係幾累,所以決定唔join新堂la.
好happy識到咁多朋友仔,希望遲d有機會再玩la.

大宅

Jason has applied for St. Paul and 寶湖宣道會, will also apply Anchors.

原文章由 jellybaby 於 07-9-11 00:08 發表

Aiya, too bad lah! we will miss Jason! maybe we can meet up later like an alumni, Which Nursery has Jason apply for?

大宅

Not too early la. Some nursery schools set deadline for application on Feb 2008. So it's time to submit applicaton to your favorite schools.

原文章由 jellybaby 於 07-9-11 15:09 發表

have to apply now lah? so early?

首頁

尾頁

跳至