自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

本來想用電話, 但係發覺部電話都幾廢, mark 左野個日又唔會bold, 要day day 禁入去睇先睇到有無mark 野.

你地點樣為你地既子女mark 事項? 用咩工具? 電話? 掌上電腦 (而家仲有無咩家野架)?

男爵府

原帖由 zater 於 10-6-30 10:58 發表
我只係用手提 mark 低, 仲 set 左今日同聽日要做 ge 野 show o係版面, 實唔會甩拖.

點樣set 係版面呀? 我用N記手機的謝...

男爵府

我都試過寫係月歷到, 但係最係都係漏...因為我係working mum, 所以一放工番到屋企就搞兩個女d 野, 有時mark 都唔記得mark...d通告好似無主孤魂周圍飛...總之一番到屋企就無哂自已既時間啦, 反而坐車呀, 係公司呀就有自已時間...

男爵府

原帖由 zater 於 10-6-30 11:09 發表

設定 --> 個人化 --> 首頁畫面 --> 首頁畫面 (sub-title) --> tick 左個日曆 --> 確定 --> 返回到版面

我係貢 set 架, 你試下喇, 我都係用 n 記.

唔該哂, 不過原來我部機無"個人化" 亦無 "首頁晝面",

男爵府

原帖由 zater 於 10-6-30 11:26 發表

你果部咩型號, 等我睇下有無人識點 set ar.

好似係6600i 呀...我搵到個人化, 但係點搵都無板面設定..手機設定個機搵都無

男爵府

原帖由 zater 於 10-6-30 12:45 發表

click 入個人化之後有 d 咩揀? 例如捷徑....

個人化之後就係較鈴聲既大細聲呀, 歌曲咁...

不過我諗我部手機可以無設定版面既function.不過都好多謝你..

首頁

尾頁

跳至