跳至

首頁
34567...12

尾頁

子爵府

畀面勳章

我都估唔到你咁聽話, 嘻嘻~

原帖由 worry 於 09-2-20 16:09 發表
大姐, 無工做都要過日字嫁, 唔通囡囡唔洗食唔洗穿? 佢年年要換一批衫嫁, 陰公.

又係你叫我等ON SALES先好同佢買衫, 聽晒你話都仲要比你講, 究竟你想我點? ...

子爵府

畀面勳章

worry:

講真你囡囡係咪長得好快, 咁你會唔會試下買啲大小小的衫俾佢着?

原帖由 worry 於 09-2-20 16:43 發表
我幾時都咁聽你話啦.

子爵府

畀面勳章

worry:

你講架我都信, 因為你囡囡真係唔似幼稚園女生

如果係咁, 真係好難買衫, 咁你就買少啲俾佢, 上到小學仲好, 好多時間穿校服, 唔晒着咁多新衫去街囉

原帖由 worry 於 09-2-20 17:24 發表
我個姪女就真係好易養, 我記得仲未有囡囡時, 我都成日買衫比佢, 有左就小好多啦, 我見佢依家仲可以穿我個時買比佢個D衫, 當然係短左D, 吊吊地腳, 但都叫可以穿上幾年, 我個就.... 唉 ...

子爵府

畀面勳章

jlam:

今朝想聽你話俾嗰囝帶帽, 點知熱到不得了, e+行路返學, 我同佢兩個都成身濕晒, 個天氣好玩嘢, 痛苦到死, chihchilala, 想c

原帖由 jlam 於 09-2-23 18:47 發表
BUSY

子爵府

畀面勳章

佢哋以前無開放日架~

現在都低下高貴的頭啦mouth:

原帖由 happyla 於 09-2-24 12:31 發表

嘉諾撒小學 (新蒲崗)  開放日

嘉諾撒小學 (新蒲崗)  將於4月18日及4月19日舉行學校開放日,讓正為子女選校的父母能了解學校的環境、師資、學習風氣、學生表現等等,為孩子踏入小學教育作出合適的選擇。

開放日期:
20 ...

子爵府

畀面勳章

我囝就啱啱好返, 唔好再嚟呀

昨晚抽濕機開動唔够一個鐘, 已經成桶水, 好恐怖呀

原帖由 catmiecatmie 於 09-2-24 12:54 發表
小b 也是, 好似想病o甘, 又開始咳了

子爵府

畀面勳章

winnie:

子爵府

畀面勳章

金融海嘯都有咁多人去旅行, 啲人真係肯使錢, 都好, 證明經濟無咁衰~

你哋就好啦, 都可以去旅行, 我就1516

原帖由 worry 於 09-3-12 13:06 發表
happy

你跟邊間去呀, $2500係2個人定一個人呀? 如果2個人, 咁又唔貴bor?

我唸台灣都可能唔好玩lu, 我原意唸住去relax呀, 去到邊食到邊咁, 但因為昨日去出台証, 嘩好多人呀, 我訣放證件都要排左大半個鐘, 之后又要 ...

子爵府

畀面勳章

你講得好啱~
不過我唔係俾嗰新抱, 而係無乜地方好去~
呢排好似好攰, 仲没準備好出去玩, join唔到團我都會去下澳門呀, 食下嘢咁囉

原帖由 worry 於 09-3-12 14:31 發表
GRACE

你點解唔可以? 收埋收埋大把做咩? 留比個仔無用嫁, 到時又係益晒個新抱? 唔好咁苯.

子爵府

畀面勳章

BK成日都死死下~
搞到呢二日都入唔到, 岂有此理

子爵府

畀面勳章

agreed!

我昨日去了花市, 人頭涌涌, 但花好靚, 我囝揀了棵驅蚊草, 我就揀了幾盆小小迷迭香, 諗住擺office

都值得去架, 因為有不同種類的花可以欣賞. 還有插花藝術學校的作品, 小朋友又可以去下兒童遊樂場放鬆下, 你哋有機會都去啦
啲菲傭越來越誇張, 成條街都係佢哋

原帖由 happyla 於 09-3-16 06:46 發表

其實鑽石這家嘢,如果不是大份數都只是手飾,實際價值不會很大,如果在大公司買都話可以trade in日後換大,如果唔係就只是買了件心頭好,唔緊要啦,你都是鍾意先買的,不用唔開心,起碼可以靚吓,滿足一下自己 ! ...

子爵府

畀面勳章

worry:

我嗰棵有陣味, 幾似係萬o賣嗰啲驅蚊貼味囉, work唔work我仲未知, 因為我都係第一次買, 嗰囝唔要花, 淨係揀呢棵草我都覺得佢幾有主見
聽人講就每日淋水同晒太陽就養到, 我嗰棵15呅

原帖由 worry 於 09-3-16 11:22 發表
GRACE

我想問係個棵驅蚊草係點嫁? 是否真係可以食蚊? 易唔易打理? 我都有興趣想買

子爵府

畀面勳章

唔好咁信哦, 唔係你會唔開心架

原帖由 worry 於 09-3-16 12:24 發表
HAPPY

你有所不知啦, 我靠唔到佢嫁, 因我地之前批個命, 佢仲有14年命咋, 連囡囡出嫁, 佢都無可能睇到.

子爵府

畀面勳章

好吖~

原帖由 worry 於 09-3-16 16:14 發表
GRACE

咁煩請種左一個月后再講比我知WORK唔WORK呀, THNAKS!

子爵府

畀面勳章

原帖由 worry 於 09-3-16 16:16 發表
GRACE

我唔會唔開心嫁, 我只會一有機會就REMIND佢幾時C

子爵府

畀面勳章

各位早晨~
有興趣買麥盧卡蜂蜜的媽媽, 上去呢度啦, 我換算過啦, 20+才130港币啫

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2130495&extra=page%3D2

子爵府

畀面勳章

hi, lamlammama~

今日bk好爽呀, 上得好順利, 講多二句先
我哋屋企開咗冷氣啦, 實在係頂唔順嗰天, 咪玩啦, 三月快地過去, 潮濕到咁

子爵府

畀面勳章

點解二日都無人來打掃架

早晨+午安

子爵府

畀面勳章

is:
呢二個星期都没見到利華架車, 打去公司, 有留言, 話係公司設備大檢修,
你sure佢執咗嗎? 屋企仲有好多樽.....

原帖由 is 於 09-3-29 23:34 發表
利華鮮奶, 執左苙, 我都吾知點同囝囝講, 佢好喜歡飲佢朱古力架.

子爵府

畀面勳章

is:
多謝報料, 真係執咗, 好心寒, 樽都唔緊要, 係啲小公司真的頂唔住嗎? 啲員工好慘

點解你3時仲係度出post? 早啲休息啦mouth:

原帖由 is 於 09-3-31 03:34 發表
我見我公司樓下茶餐廳, d利華牛奶的樽無晒, 我問伙記, 佢話利華執左苙.

首頁
34567...12

尾頁

跳至