跳至

首頁
45678...9

尾頁

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章

真係咁岩,我個大仔又係超鐘意超人,不過學校話佢同同學將超人太偶像化,加上佢地會起飛腳,所以而家我已經將所有有關超人都隔絕。上次去影比佢做警察消防員佢都肯
大仔細個都有影呀,千幾蚊得几十張咋,不過又真係影得唔錯既,可惜間studio已經摺埋左lu

原帖由 kahin218 於 10-4-21 18:37 發表
最搞笑係我大仔唔肯影呀,佢話淨係要影超人同怪獸造型...靚仔造型佢唔影...我話仲好,慳返,哈哈!

同埋我大仔bb時都影咗studio123同vital pixel,加埋仲貴過我細仔依家影咗嗰3間,所以我仲係好fair架,不過,遲d SOHA可能大仔都會 ...

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章

即係大仔成日都好肉緊咁攬(其實係cool)住佢條頸,仲有摸(其實係禁同捽)細佬塊面。最近仲學起細佬添

原帖由 momo627 於 10-4-21 23:37 發表

huh?

男爵府

係呀,不過有時真係好難公平到。我內心都好無奈

原帖由 momo627 於 10-4-21 23:39 發表

yes wor, we need to take good care in handling both kids' feeling, but really hard ah.

男爵府

有左第二個果時我都想係女,結果.....
果間好似叫兒童王國,係油麻地,不過搵唔番喇
等我下次upload哥哥果時影果輯相比你地睇~

原帖由 momo627 於 10-4-22 00:04 發表

That's why I like girls, I hate superman, monster (those japanese cantoon on TV) but my hb loves them.

huh?

男爵府

幾時有相睇呀?
你係咪最鐘意黃色鴨鴨造型呢,遮住左額頭係咪可愛d
不過我都覺得bb帶帽,個樣係可愛d既~

如果d野咁似,可能係同一個老細都唔出奇啵

原帖由 momo627 於 10-4-21 23:59 發表
Today, I go to Babytimes. I don't expect too much as not much costumes to pick. 加菲猫is too tiny and hats are too small for taking "hat+bare body".

Long Long sleeps well today, it is ok at the begin ...

男爵府

恭喜!
我大肚果時都想影...不過.............實在太肥喇...
我驚影左出黎都唔開胃呀...

原帖由 cathy_csy 於 10-4-22 13:11 發表
一次過看完你們的post,真係多到呢~~~睇到我眼都突^_^

我個仔出世到依家10個月人仔,未試過帶佢去影studio(因為平日好多時都唔係我湊)。
近日同老公傾開,先心血來潮想影;結果今日我就book了兩間喇,留個記念都好!遲d等我個肚 ...

男爵府

我都鐘意畫家呀
d衫全部都係你自己架?

原帖由 Yankii 於 10-4-22 15:55 發表
Thanks ar...
Detail 可以係我個blog睇到,講真,我覺得幾貴,但都值得既
:p
http://hk.myblog.yahoo.com/kittyyiu08/article?mid=246&prev=248&next=238

http://hk.myblog.yahoo.com/kittyyiu08/article?mid=320
我 ...

男爵府

$3788
我影到3-4次喇....

原帖由 Yankii 於 10-4-23 11:28 發表
$3788 for 80 photos....very very very expensive ar...I try not to think of this amount anymore ar...my husband think is it "天價”! 我都係先x後奏,先成功影到咋!

男爵府

播毒小姐又黎喇~~~~~

原帖由 cyhh 於 10-4-23 11:59 發表
vp $1180/6 styles, +$600有晒所有相,平過你果間好多ga, wakaka...

男爵府

我見都好多張都係笑架~ 係咪喊果d已經delete晒喇?

原帖由 wawa0906 於 10-4-23 14:37 發表
我10:00去到,本來囝囝都是大約12:00才扭眼睏,但那天早wake up,所以 11:00就扭眼睏,攝影師一邊影我就一邊幫佢抹眼淚,影完後我都一身大汗.佢亦很累馬上睡覺.回家看相,覺得所選造型的background 麻麻地喜歡.不過見到佢 ...

男爵府

你想做一號定二號?
kakakaka

原帖由 cyhh 於 10-4-23 16:05 發表
咩呀=.=

男爵府

好喇好喇,唔話你啦.....今日

原帖由 cyhh 於 10-4-23 18:03 發表
哼>.

男爵府

咪就係你囉momo 你兩個爭頭位

原帖由 momo627 於 10-4-24 04:45 發表

who is the 2nd one....u are not saying ......????

男爵府

咁你讓個第一比佢啦

原帖由 momo627 於 10-4-24 04:46 發表

she tells me another studio today ah......don't let her go!!!!

男爵府

諗下book邊日?

原帖由 cyhh 於 10-4-24 11:53 發表
我都係諗吓啫...

男爵府

佢去123丫嘛,我見到佢message到話影左一個造型就訓左,等訓醒再影過

原帖由 momo627 於 10-4-24 16:49 發表

see if how it looks like la. Last time when long long hurts the skin under his eye by his fingers, we can see clearly on photos ah.

Did u go finally?

男爵府

如果思玹易笑都ok既,不過係要等景果下麻煩囉

原帖由 CCWai 於 10-4-25 01:56 發表
我唸星期六都係會咁多人..
如果你仲有其他studio選擇可以唔去呢間...

男爵府

哈哈,我都想問你之後有無幫佢落妝呀?

原帖由 CCWai 於 10-4-25 01:52 發表
琴晚佢抓損左塊面幾達勁醜怪,都幾覺眼架...但係我又唔想改期,所以影相前我幫佢搽左dd遮瑕膏等無咁覺眼~^^

男爵府

我覺得朗朗今次d樣ok喎,又冇乜dou咀

原帖由 momo627 於 10-4-26 01:57 發表
Finished my 2nd VP today, Long Long is performance is ok la, a bit tired but yet can complete the "task".

Judge looks cute, so I buy a wall panel for him (with my hb's permission). Chief is not as go ...

男爵府

真係好忙....
你16/5果個expo係咪peegaboo果個呀??
你有冇預留free ticket呀??

原帖由 cyhh 於 10-4-26 09:13 發表

咁第一次去你一定揀左最中意果d ga嘛…我睇過d相都幾好吖^^
好想快d去vp添,book左16/6,之前冇時間喇,因為:
30/4:去my babyface
1/5:姨甥女生日會
2/5:同屋企人去濕地公園
8/5:去studio 123
9/5:慶祝母親節
15/5:去soha
16/5:去kids pow ...

首頁
45678...9

尾頁

跳至