自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

tammymommy 發表於 17-8-25 19:39
我Facebook kiss kids label, $28/144, 好靚,包埋郵
買過一次唔再幫襯,回覆慢到冇朋友,過埋數都好全無音訊,我係佢地 FB留言話佢地好慢,唔知幾時收到,(亦見有個又係追) 。最後佢地刪除所有負面。
我當然最後收到啦! 但過程唔多開心。

反而同另一間訂 (我同一時間訂二間唔同店,因款式不同,同一日比$和發 receipt 比二間店),隔一日就到到。

二間質量差不多

wcpcelia    發表於 17-8-26 20:40

伯爵府

tammymommy 發表於 17-8-25 21:47
咁我又Ok 喎,上個月24號order, 25過數,佢29寄出,30收到
我黑仔呱

伯爵府

都敏俊C 發表於 17-8-26 09:12
我都係試過一次呢間 kids kiss, 慢到癲咗,追極都唔覆,問一句3日後先覆,個時因為幫 fd 訂,先勉強繼續訂 ...

原來你同我都有咁既經歷,唉!

我覺得係每次好主動,佢連一句回應都冇。

我 當日 1:xx 幾 sent receipt 比佢,冇覆過一句。 我等等左 3個 full working days (佢地寫明要二個working days 做野,所以我無追過), 晚上問下幾時有,唔答。我好無奈,在佢地 FB 留言問,佢地就刪除我留言。到第二日才 message 我會準備寄出。 雖然只係幾日,但唔覆果種感受難受。

另一間超有交帶,覆得快。仲怕我寫錯字,同我 double check 一次。 我冇用掛號,佢就拍短片將投入信箱情況影埋。

伯爵府

big_el_shan 發表於 17-8-26 03:43
請問另一間咩名?thx

Baby Kids sticker (三個英文字連住打)

伯爵府

vicky_hin 發表於 17-8-28 15:36
但質量好似比另一間差好多咁

我二間都收左貨,唔覺質量有好大分別喎。

首頁

尾頁

跳至