夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

我都係呀,問佢送咩比我,佢話:你咩都有啦:tongue: 其實佢唔明小小的一支香水我已經很開心:cry: 不過最後我都收到束花

伯爵府

好媽媽勳章

因為尋日係我生日呀 好耐無收過lu..記憶中係未嫁比佢果陣收過(家下結左婚4年了) 佢淨係週圍去睇禮物比女女:-|

伯爵府

好媽媽勳章

講起生bb....
係手術室1出黎見到佢想佢應該會偷偷地去買,點知見到房咩都無:-|
想佢第2日黎會買啦...點知都係無 到佢家姐黎,我聽到佢家姐鬧佢做咩唔送花比老婆,佢話太緊張忙了...到了住了5日出院都係無
輪到我亞嫂生了,我問佢送唔送花比佢好呢 佢就話:花等人地老公送嫁麻,幾時輪到你送 咁我問佢點解無送比我 佢重大聲夾惡咁話我:咩無呀,你自己唔記得咋嘛 我恨了幾天的花會忙記嗎:-(
原文章由 little_kiki 於 07-12-25 22:39 發表

由拍拖到結婚生bb,唯有收過的花就是結婚當日的花球.
連生bb時,開口對他說唯一想要的禮物是一扎花,最終都不了了之.

伯爵府

好媽媽勳章

哈哈,我剛同佢講明天boxing date我無禮物拆,佢話:你想要咩呀 係咪想要牛仔褲 我話:咪即係又係自己送比自己
我有時會話佢,佢咪話:都唔知你做咩成日記住d唔開心野?-(
呢2星期佢返夜班,我唔會打比佢嫁,佢掛住我咪打比我囉,尋晚我打比佢佢都唔係好"so"我
原文章由 little_kiki 於 07-12-25 23:25 發表

你還好,老公思覺失調地覺得自己已經送了給你.總好比我的,不了了之不提當無事. 討厭
最嬲的是他阿嫂比我早幾個月生bb,哥哥還叫我們一起幫他選一扎靚靚的花送給老婆.而我開了口也沒有 ...

伯爵府

好媽媽勳章

點解老公唔可以有d心思,樣樣都要帶埋老婆去買?-(
原文章由 黃貓小姐 於 07-12-25 23:53 發表
hi, little_Kiki

甘又唔好甘灰..其實我同你差唔多..不過我試過好唔開心好唔開心鬧左佢一次..話佢知我唔係要咩貴禮物..最重要係心意..之後如果我想要咩我就會係節日前通知佢儲定錢去買禮物俾我...月頭個陣我地結婚週 ...

首頁

尾頁

跳至